0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (1,543 puan) tarafından
Eşinden boşandı bitanede evladı var şimdi 3 aylıkta sevgilisi çocuk hiç evlilik geçirmemiş bekar ama her gün sorun söylüyor anlatıyor dertleşiyoruz şöyle yap diyorum tamam diyor ertesi gün söylediğimi yapmıyor başka bir sorun bugünde çocuk buna demişki gel alışveriş yapalım bana bişeyler al çocuk çalışmıyor arkadaşım çalışıyor yarın alışverişe gidicez ne yapmaya çalışıyor sence diyor seni kullanıyor kafasına  levhamı taksın seni kullanıyorum diye diyorum kes görüşmeyi diyorum nasıl kesicem neyi bahane edicem diyor beni çileden çıkartıyor en sonunda dedimki dediğim hiç birşeyi yapmıyorsun benide durduk yere geriyorsun bana ilişkini anlatma artık arkadaşım çok iyi niyetli böylede içim rahat değil kullanılsın istemiyorum gözüm göre göre ben düzgün bişeyler yaşasın evliliğe gitsin istiyorum doğru düzgün adamda kalmadı hepsi uçkurunun peşinde 

14 Cevaplar

+4 oy
(2,203 puan) tarafından

Gel bana birşeyler al diyor :) bir erkek ne kadar alçalabilir.. hiç gurur yok herifte.

(1,543 puan) tarafından
Bugün olan bu 2 gün önce bi pot daha kırdı şer efsiz yazmadım onu bi tanışsak itin götüne ben sokucam onu yüzsüz
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Resmen adam bunu kullanıyor 
(1,543 puan) tarafından
Ona öyle gelmiyor işte seviyormusun diyorum hayır sadece hoşlanıyorum diyor ama bunları anlamamak için aşık olmak lazım
+1 oy
(5,219 puan) tarafından
Esra Erol çık:) neyi anlamiyoki bariz belli kullanıyor yani gözünü aç diycemde kendide biliyordur zaten 
(1,543 puan) tarafından
Ya evet kullanıyor anlatınca öyle e banada kullanıyor gibi geliyor ama sevilmek istiyor işte
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Evladını düşünsün evlattan daha önemli ne olabilir ya 
(1,543 puan) tarafından
Düşünüyor onuda ama işte sevilmekte istiyor her kadın gibi karşıdaki adam yanlış ama
(4,094 puan) tarafından
Canım belki benim düşüncem ters çoğu kadına bilemiyorum ama çocuğumun tırnağını kimseye değişmem ben sevgiyi de çocuğumda ararım aşkı da çocuklu kadının özel hayatı olmaz bekar bi erkekte bunu anlamaz isterse dünya iyisi olsun ki bı adam öyle birine benzemiyor
(1,543 puan) tarafından
Adam tamamen başka türlü düşünüyor burada tam açıklayamadım anlayan var anlamayan var ailesi evlenip boşanmış birini layık görmüyormuş bunu benim arkadaşıma hissettiriyor yani diyorki bizim seninle geleceğimiz yok ne koparırsam senden kâr yazım biçiminden beni anlayacağını tahmin ediyorum bunun üstüne arkadaşımın kendinden vermeside beni üzüyor üstünede sinirlendiriyor
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Elin adamına alacağına çocuğuna alsın bayraö geliyor. İnsan sadece hoşlandığı birini alışverişe çıkarır mı yahu. Arkadaşın boşlukta sanırım o insanla hsystındski bi yeri doldurmaya çalışıyor ama senın dediğine göre doğru insan değil o kişi 
(1,543 puan) tarafından
Sevgiye aç çünkü mutlu olamadı şundan bi kurtulsa
0 oy
(19 puan) tarafından
Utanmaz soyguncu. Kadını nasıl kullanıyor 
(1,543 puan) tarafından
Şere fsiz işte
0 oy
(218 puan) tarafından
Akıl var mantık var ama arkadaşında onlar eksik belli ki vr ne yapsan anlamaz o yüzden kendi yaşayarak görecek:/
(1,543 puan) tarafından
Değil aslında aklı başındadır ama sevgillik olayında yapıyor böyle hatalar konuşuruz evet haklısın öyle yapmam lazım diyor ertesi gün kıyamadım diyor neyine kıyamadın diyorum çıt yok sinirlendiriyor benide
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ay yarında başka bişey ister bu dürzü yaaa
0 oy
tarafından
Posta gelen yorumları gönder okusun aklı başına gelir belki

Hayır birde çocuğun var büyük konuşmak istemiyorum ama ben asla güvenemem kii bekarken bir erkek para konusu açsın direk o kişiyi çutlardm erkek dediğin erkek olmalı yaaaa şimdi ben mi anlatayım evlenmiş ayrılmış kişiye Allah akıl fikir versin o çocuğun yüzüne baksında arkadaşın daha fazla ileriye gitmes umarım her manada bu adam tekin biri değil kullanıp birakicak biz buradan anladık vallahi bazı kadınlar gerçekten bu kadar apta.l olabilir mi diyorum gerçekten oluyormuş
(1,543 puan) tarafından
Ona dedimki getir bize yemeğe bi ağzına s... onun biliyor huyumu o yüzden tanıştırmıyor aslında arkadaşımda saf değil ama sevgi istiyor işte her kadın gibi
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Vay puşttt vay
0 oy
tarafından
bugun kiyafet isder yarin banka hesaplarindaki paralara goz koyar
0 oy
(163,448 puan) tarafından
arkadasin iyi niyetten ote safmi
(1,543 puan) tarafından
Değil değil kıramamak var onda hayır demeyi bilmiyor
0 oy
tarafından
Ama arkadaşın da cok safmis ya gururlu bir erkek asla sevgilisine demez.nisanli vs olursun hayat müşterek anlarım onu ama bizimde örf adetimiz var yani olmaz öyle sey erkek kıza bir sey ödetmez
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bence karışma zamanında benim de öyle bir arkadaşım vardı uyardım diye benle konuşmadı şimdi ne oldu çocuk gitmiş başkasıyla evlenmiş bu da ortada kaldı artık arkadaşım değil ama duydum tabi olaylarini 
(1,543 puan) tarafından
Konuşmazsa konuşmasın aşkım ben onun iyiliğini isterim şimdi kızar belki ama sonra beni anlar oluru yok ne kadar erken koparsa bundan o kadar iyi ama nasıl kopartıcam onu bilmiyorum işte
(1,676 puan) tarafından
Valla canım bende onun iyiliğine konuşmuştum sonradan dank etti aradı falan ama benim için bitmisti senin arkadaşın da uyarılarını anlamıyor anladığım kadarıyla elinden geleni yapmışsın sen bu saatten sonra onun bileceği iş
(1,543 puan) tarafından
Aynen öyle ayrılınca eşten erkekler farklı gözle bakıyor dünyanın çivisi çıktı arkadaşım sanıyorki güllük gülistanlık ben 3. Göz olarak bakıyorum olaylara üzülmesi en son isteyeceğim şey anlatırsa dinlerim şöyle yap derim anlattı dinledim söylendimde artık kendi bilir yaşını başını almış kadın

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 615 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
0 oy
47 cevap 1,755 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 460 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,297 cevap

334,102 kullanıcı