0 oy
712 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

image

internetten buldum bu fotoyu aynisi ne olabilir aciklamasi yok kizlar normal doğum yaptim vajina etrafinda bi sislik var kirmizi yuruyunce cok aciyor ne olabilir buyuk bi sivilce gibi cok ağriyor 4 aydir dogum yaptim doktora gidemiyorum cok canimi sıkiyor randevu bulamiyorum ne yapicam

10 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Canım neyle aliyon orayı belki kıl dönmesi falan olmuştur 
(65 puan) tarafından
Bi ara eldivenle aliyordum dayanamadim jilet le
(22,057 puan) tarafından
Bnce ondan olabilir canim doğumla alakası olduğunu sanmam
tarafından
edoss kiz hosgeldin :)
(22,057 puan) tarafından
Hosbuldum sekerim naber :dd
tarafından
ne olsun kiz ramazan iste ugrasioz colyk cocuk ay yapacak sey cok : D senden naber  yerin belli oluodu canim ya ;)
(22,057 puan) tarafından
:D kiz sana ne soracam rabis nasil iyimi gelmicekmi hayrszi pek özledim
tarafından
ay valla bende cok ozledim. yok gelmicek. eviyle cocuklariyla ugrasio buraya verecek hic zananum yok dio :)
tarafından
Benim bekarken olmuştu böyle. Ben orayı sıkıp içindeki iltihabı çıkardım sonra pansuman yaptım düzeldi. Kıl dönmesi gibi canım o. Ama tabi ben bütün tedavilerimi sürekli kendim yaptığım için alışkınım. Ama acı veriyor acı eşiği zayıf olanlar kaldıramaz sen direk doktora görün canım.
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Apse olmuş olabilir kıl dönmesi filan
0 oy
tarafından
Çıban çıkmış olmasın 
0 oy
tarafından
kil donmesi batik olabilir mi
(65 puan) tarafından
Bilmemki
0 oy
(163,443 puan) tarafından
cibana benziyo   
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ayyy bilemedim kötü duruyo yaa. 
0 oy
(9,936 puan) tarafından
ben cok yaşadım gecıyo yenıden başlıyo bende gıtcem bıda cıkarsa suan yok bakelım hamıke oldun cıkmaya başşadı dogurdun 3 ay oldu ondan sonra bıkere daha cıktı gectı suan cıkmıyo
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Kil donmesidir canm jlet kullaniyosan aynisi arkadasimda olmustu 1hafta bekledi sonra kendisi yirtti aldi kili dedi oda ayni gezemiyorun aciyo diyip tutturuyodu
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Canm pamuğu sıcak suya batırıp oraya yavaş yavaş değdir patlıyor sonra rahatlarsin  bendede olmustu
0 oy
(324 puan) tarafından
Çıban olabilir haa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sukufe (8,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premses (529 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 174 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,763 soru

24,103,032 cevap

332,536 kullanıcı

...