0 oy
405 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (10 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar bacılar.. Kaynımla eltimi yemeğe çağırmak istiyorum.. Ama kaynım tam bir kaynana gibidir, hiç bişeyi beğenmez, açık açık da söyler sinir bozar.. Her yemekte bir kaşık bile olsun et ister, yemeğe tadı gıdası geçsin der.. 

Ben de eşime, abin yine hiç bişeyi beğenmez, herşeye laf eder benim sinirimi bozar ne yapsam dediğim için, abim tavuklu pilav sever, onu yap ses etmez dedi.. Ama yanına ne yapsam bilemedim.. Nohutlu tavuklu pilavın yanına ne güzel olur.. Yanına etsiz yapsam laf mı eder, etli yapsam bi etli bi tavuklu kötü mü olur bilmiyorum..

(Benim aklıma sadece yeşil fasulye geldi, onu da etsiz diye laf eder mi diye kararsız kaldım) 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar ayıp misafir umduğunu değil bulduğunu yer dün kaynım bize geldi bir kade çorba yeter bana kendini yorma zaten hastasın dedi çok ayıp yaa
(10 puan) tarafından
Allah bozmasın, benimki bi tuhaf.. Eşimle aynı işi yapıyorlar, önceden ortakları da vardı.. Herkes bi yere yemeğe gitmiş, eşim de eve gelecekti, abim tek kalıyor onu da getireyim mi, yemek hepimize yeter mi dedi.. Ben de yalnız kalmasın diye getir dedim.. Yemeğe oturduk, yemek niye etsiz dedi.. Yemekten sonra çay doldurdum, çay bardağım klasik ince belli bardaklardan olmadığı için başka alacak bardak bulamadınız mı dedi.. Çeyizimdeki çay bardağına bile laf etti
tarafından
Bardak kısmına benim kaynım da bu nasıl bardak çok mu aradın der evet ama yemek konusunda hiç laf etmes
(10 puan) tarafından
Bardağım da öyle kötü bi bardak değil, heybeli bardak dedikleri tarzda.. Yemek veriyorum, çay veriyorum, eline sağlık deyip kalkıp gitmek yerine hepsine laf söylüyor
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Yeşil fasulyenin içine az Bi kıyma koy laf etmesine müsade etme. Yanına da salata ayran Bi çeşit daha meza yap hira tatlısı yap hafif ve pratik 
(10 puan) tarafından
Öyle yapim olmazsa, çok az koyayım.. Çok koyarsam da biri etli biri tavuklu saçma olacak çünkü
0 oy
tarafından
Sinirini bozacaksa çağırma 
tarafından
Ay eski post deglmis sjjs
(10 puan) tarafından
Aslında büyük ihtimalle bozacak ama kendi abimi ve babamı çağırıyorum arada.. Eşimin ailesinden hiç kimseyi çağırmayınca içime sinmiyor
tarafından
Hsjdbxjxhh deli
tarafından
Ceylan abla oğlum dış çıkardı onun sevincinden görmedim herakde hsjs
tarafından
Hadi gözun Aydın nasıl ateşi falan varmı

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,308 göst.
25 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rabiafule2 (332 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 203 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
20 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (955 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 302 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,912 soru

24,175,774 cevap

336,102 kullanıcı

...