0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hastaneye giderken dolmusa bindim hava o kadar sicak ve bunaltici dolmus tiklim tiklim dolu yerimden kalktim cami olan yere oturdum yer degisebilirmiyiz cami acmam aerekiyor dedim adam sagolsun yeri verdi camj actim ama fayda etmiyor arkamdaki kadin kapat kapat cami dedi bende teyze midem bulaniyor havasiz iceri dedim yüzümüz neyimiz FELÇ olur diyo teyze ruzgar dahi esmiyo ne felci ya dedim ayaga kalkmis cami kaptiyor teyze ruzgardan bu kadar korkuyorsan disarda nabiyon acaba dedim bisey demiyor geri actim cami geri kapatti hey allahim ya dedim senin huyun yuzunden ben sicakta dusup bayilamam teyze kendine gel dedim terbiyesiz diyor :D

9 Cevaplar

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Ayyy onlar ne derse o olacak yoksa susmazlar
tarafından
Aynen oyle vallha dedigim dedik .d
-Reklam-
0 oy
tarafından
::D ;:D bazı yaşlılar huysuz oluyorlar  ne desen yanlış anliyorlar gene iyi yitmisin ::D
tarafından
Ay vallha ne kadarda huysuz felc olurmus yüzü güldüm .d
tarafından
::Ddd sen zaten diyorsun çok sıcak sanki kisin içinde sende cami açtın ondan felç olcakmis yaslilk işte
0 oy
tarafından
Ahaha canım oyle ler valla bende Bi ara üşüyorum die camı kapattım kadinda adamların içinde kizim niye kapatiyosun camı ama teyze soguk diyorum bagırarak ben menepozdayim aç dedim o camı ama bn yavaştan tüydüm ardan korktum :D
tarafından
Ahahahahha yok daha neler ya :D
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Tovbe yarabbi ya :D
tarafından
:D vallha ya
0 oy
tarafından

sorma canım ailelerine allah sabır versin bizim ilçede biri var dengesiz bize denk geldi anlatsam varya :D:D eşim sınır küpü oldu valla dedi bida senle.gelmem bu otobüsle diye söylendi durdu 

tarafından
Benim esimde hic sevmez dolmusu otobusu hakkiketen cok tuaf insanlar var
tarafından
arabamızı yeni satmıştık belediye ile hastane kontrolüne gittik meğer kadıni herkes tanıyormuş arkada hep gençler yer vermediler bizimde kucagimizda 4yas kızım bide bebek oğlum kadın susmadı eşim en son kalktı herkes bizden yanaydı ama o kadın geldi bize çattı  dengesiz oluyorlar yaa başı alınca da rahat davranıyorlar
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Ya öyle insanlarvarki laf anlamaz cnm sonra suçlu biz oluruz
tarafından
Vallha suclu ben oldum .d
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Aman onlarda var ya çok zitlar insana sen soğuk dersen onlara sıcak gelir sicak dersen soğuk gelir☺☺
tarafından
Aynen oyle .d
0 oy
(214 puan) tarafından

Ayy valla sesli güldüm yaslilar öyle canim :D

tarafından
:D felc olurmus birde az daha abartsaydi keske.d
(214 puan) tarafından
Hemen öyle diyorlar ceyrana gelmeyim felc olurum haha bizdemi öyle olcaz acaba yaslaninca yaa
0 oy
(627 puan) tarafından
Gerçekten bazıları çok huysuz birde yaşlılığı kullanırlar. Güzel birşey olsa senden benden önce onlar gider. İşlerine geleni duyar gelmeyeni duymazlar. Arada iyilerde var ama az kaldı.
tarafından
Aynen canim oyle vallha buyukler diye surekli saygi isityorlar fakat kucuklere saygi diyr birsey gostermezler

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 372 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
16 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 415 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,009 soru

24,093,113 cevap

331,883 kullanıcı

...