0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar size bişey sorcam ben 16+2 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim birincide de sezaryan oldum ama özel hastanede buda sezeryan olacak ama durumlardan dolayı devlet Hastanesi'nde yapicam devlette anestezi seçimi yapabiliyomuyuz sezeryan doğum nasıl oluyor bı bilgi verebilir misiniz rica etsem

5 Cevaplar

0 oy
(5,444 puan) tarafından

Ilk tercih spinal anestezi daha konforlu daha az maliyet daha cok guvenilir dada saglikli

Eger ilk tercih olan spinal amestezi ile uyusmazsaniz yafa hayatınızı tehlikeye atacak bir durum soz konusu ise genel anesteziyi tercih ederler
-Reklam-
0 oy
(3,817 puan) tarafından
Yaparsın ben doğuma gircem zaman doktor geldi anlattı hangisini istersin dedi ben genel istiyodum tam korona cafcafli zamaniydi . Anestezi doktoru Ben seni genel yaparim ama sonra yogunbakima almam lazım bütün yogunbakimlarda koronali hastalar var illa istiyosan alayım dedi ben kabul etmedim oyle olunca spinal oldum
(6 puan) tarafından
Peki spinal de bişey hissettiniz mi ben genel olmuştum uyandığımda herşey olmuş bitmiş ti
(3,817 puan) tarafından
Yani hissediyosun ama canin yanmıyor bı sıcaklık var sadece
(6 puan) tarafından
Off şimdiden korkmaya başladım bende bide panik atak var genel anestezi olmassam da kesin ben kendim bayılırım
(3,817 puan) tarafından
Söyle canım doktoruna korkuyorum panik atak var diye o yardımcı olur sana
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim de ilki özelde oldu orda da sormadılar ki. Direk belden oldu ve ben panik oldum korktum hissediyorum diye sonra tekrar genel verildi. İkincide devlete gittim yine sorulmadı uyardigim halde korkuyorum panik oluyorum dedim yine de bişey olmaz sakinleştirici yapariz deyip belden yaptılar neşteri vurduğu gibi yine ben kriz geçirdim tabi ellemeyin kesmeyin hissediyorum işte diye ağladım direk bayilttilar. Şimdi aynı yerde üçüncü olcak yine uyardım doktoru yine geneli kabul etmedi ne bu ısrar anlamış değilim. Boşu boşuna hem spinal-epidural hemde genel anestezi almış oluyorum. Belden yapılması da kötü bel ağrısı hasarı bıraktı bende devamlı belim ağrır. Genel daha rahat 
(6 puan) tarafından
Bana Özel de sordular ben genel istedim ama devlet de sorarlar mi bilmiyorum çok merak ediyorum
(3,146 puan) tarafından
Sormuyorlar dediğim gibi kendim isteğimi söylediğim halde dinlemediler bırak sormayı hani. Hangisini uygun görürlerse kendileri onu yaipyorlar
0 oy
tarafından
Canım senin kafanda hangisi var bilmiyorum ama spinal anestezi tavsiye ederim salı günü spinal anestezi ile sezaryen oldum. Çok ta iyi oldu. İyi ki genel olmamisim hem bebeğini anında kucağına alıyorsun hem aklım basinda oluyo. İyileşme surecide kolay oluyor.
(6 puan) tarafından
Ben genel istiyorum çünkü panik atağım var ben kendim bayılırım korkudan şimdiden çok korkuyorum
tarafından
Panik atak varsa farklı canım. Riske atmamalisin tabi ki.
Ben de çok heyecan yapan biriyim. Benim ameliyat anında tansiyonum 9 a 4 e kadar düştü mesela. Ama bebeğimin sevinci kolay toparlanmama yardımcı oldu.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aabbcc (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 692 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pervinnntyln (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ikra_1212 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,789 soru

24,090,430 cevap

331,721 kullanıcı

...