0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,272 puan) tarafından
25 yasima girdim ve hiç mutlu değilim sanki . Büyümeyi kabullenemiyorum bı türlü ruhum 18 görünüşüm 50 ama ben 25 güzel dualarınızı bekliyorum şu sahur vakti Rabbim bu yaşımda bı ise girmemi nasip etsin inşallah ❤️ 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni yaşın sana huzur mutluluk sağlık getirsin ❤️
tarafından
Kilo aliminimi durdurdun acaba
(3,272 puan) tarafından
Nasıl yani canim
tarafından
Dikkat edip zayiflamiyorsan kendini kitlemissindir canim
(3,272 puan) tarafından
Ya evet baya baya dikkat ediyorum sadece sahurda yada kahvaltıda ekmek yiyorum ne alıyorum nede veriyorum hani hicde oturmamda çok çok nadirdir oturmam oturamam yani bişey batar bana zayıflama çayı kullandım onla 70 den 66 ya düştüm sonra kaldı bu kilo tam bir yıldır bu kilomdayim
tarafından
Diyet uyguluyormusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nice mutlu yıllar cnm.gorunusun niye 50 kilodan mi
(3,272 puan) tarafından
Ya baya ben çöktüm gözlerimin altı kiriş kırış oldu evet tabi kilodanda yüzüm taslak duruyor biraz oda beni yaşlı gösteriyor
tarafından
Geçenlerde bir bayan öğretmen gördüm. Dışardan bakınca dersin 37 falan. Emekliliği gelmiş 60 yaşında var yani ama hiç gostermiyor. Çok zayıf narindi tabi makyaj da var. Sen de zayıflayınca güzel görünürsün merak etme hiç:)
(3,272 puan) tarafından
Ya inşallah kilo veremiyorum orucda hiç bişey yememe rağmen aynıyım tabiki orucu kilo vermek için tutmuyorum ama resmen durdu kaldı kilom bide ödem var yüzüm falan hamile halimden beter böyle şiş
tarafından
Durumun müsaitse online diyetisyen alıp 2 3 ayda istediğin kiloya gelebilirsin cnm. Kendi başına vermek zor gercekten
(3,272 puan) tarafından
Ya doğru diyorsun :)
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun bende 30 oldum kabullenemiyorum bir aydır
(3,272 puan) tarafından
Yaa demi ben şimdiden 30 a az kaldı piskoljisine girdim valla öyle böyle kabulleneczde nasıl acaba
tarafından
Ben şu an kabullenemiyorum bilmiyorum ne zman kabullencem
(3,272 puan) tarafından
Valla bunalımı oluyormuş bende 25 binli başladı artık çocuk okula başlayınca falan geçer belki
tarafından
Sen gene iyisin düşünsene 10 yıl sonra 40 olcam yaşlanıcam
(3,272 puan) tarafından
Ya öyle tabi bende senin arkandan geliyorum
0 oy
(448 puan) tarafından
Aaa tesadüfe bak bugün benimde doğum günüm heyecandan yatamiyorum eşimin hediyesini merak ediyorum :)) bu arada iyi ki doğdun canım güzel senelerin olsun. 25 yaşında bu kadar negatiflik yakışmıyor. Bak ben 32 oldum  hangi ara oldum inan farketmedim. Zamanın kıymetini bil kendini sev canım :) 
(3,272 puan) tarafından
Aslında kolye ve çikolata almış benim sevdiklerimden bem kolye takamam alerji yapar boynumu o yüzden onu iade etti sonra sevdiğim bı markanın iki salını almış gri ve kiremit rengi çok beğendim
(1,543 puan) tarafından
Bende bugün 30 oldummm:(
(448 puan) tarafından
Ya ne güzel ince düşünmüş eşin. Güle güle kullan canım.
(448 puan) tarafından
Seren55 sende iyi ki doğdun canım güzel senelerin olsun inşallah. Ay ne çok Koç burcu olduk bir anda :))
(1,543 puan) tarafından
Sizlerinde doğum günü kutlu olsun kizlarr nice mutlu yaşlara

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,392 soru

24,057,766 cevap

329,997 kullanıcı

...