0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (248 puan) tarafından
Az önce ilk defa elimle süt sagdim tabi ilk olduğu için sürümün karşıya giden kısmından başka damla olarak birde elimin altından ustumw başıma aktı nasıl baş edicem ziyah olmaması için birde gogusu tamamen boşaltmak için en az ne kadar sağmak lazım elim yoruldu

7 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Elinle neden sagdigini anlayamadim pompalar satılıyordu 25 e almistim cokta işimi görüyor canim
(248 puan) tarafından
Evde var ben annemdeyim 1 kerelik sağmak zorundayım
(1,916 puan) tarafından
Hic elle sagma yapmadim ya bilmiyorum valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye elle sağiyorsun canım ben pompa almıştım kac ay öyle sağdım çok çok işime yaradı 
(248 puan) tarafından
Pompam evde manuel var ben annemdeyim yarın dişçiye gidicem 6 saat emzirmeyip sağmak gerekiyor oyuzden tekrar makina almak istemedim çok güzel bosaltmiyor manueller cunku
0 oy
tarafından
Uygun fiyata bir sürü pompa var kuzum al bir tane işini görür elle zor olur 
(248 puan) tarafından
Pompa var ama yanımda değil bı seferlik sagicam ama eğer güzel bosaltirsa gogusu manuel kullanmam hiç güzel bosaltmiyor çünkü
tarafından
Anladım canım bilgim yok elle nasıl boşaltılır
0 oy
(7,470 puan) tarafından
El ile zor ama simdilik sağayim alaba kadar dersen elini c şeklinde tutup sık 3 ekadar say bırak sık bırak öyle baya çıkıyor 
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Bak.kuzum bosa gitmemesi icin bir elinle genis bir bardak tut diger elinde elin c olacak sekilde yani bas parmak yukarda digerleri altinda olacak sekilde sagim yap hizli hizli degil araya es vererek sağ 
(248 puan) tarafından
Ben biberona yaptım sanırım ondan elimden aktı gitti üstüme teşekkür ederim
(1,205 puan) tarafından
Simdi dedigim gbi yaparsan daha az akacaktir ben 11 ay sagarak verdim elektrikli manuel pompam vardi ama acil oldugunda hep elimle sagdim pompa yokken sonra alistim biberona bile dokmeden sağdım yani şimdi  biraz alıştıkça anlarsın kuzum dedigim gbi yap sen
(248 puan) tarafından
Tamam öyle denicem çok sagolun
0 oy
(163,443 puan) tarafından
elle sagilmaz kiz cok zor olur bide bosalmaz gogsun
0 oy
(628 puan) tarafından
süt sağdığın kabı göğüs ucuna tam yerleştir canım hafif öne eğil öyle sağ vöylelikle sütün akış yönü aşağı olacağı için kabın içine akar baş parmağın göğsünün kahverengi yerinin en uö noktasında olsun işaret parmağında baş parmağının tam altında

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 92 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Asel delal (44 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 20 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Asel delal (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 261 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 73 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde .misafir.kullanici. (478 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,010 cevap

332,466 kullanıcı

...