0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Feracami yeni almıştım ilk defa bugün giydim ama arka tarafı cipsi yag lekesi olmuş. Mikanede çıkacağını sanmıyorum nasıl temizleyebiliim lütfen fikir veriri misiniz Allahin izniyle 

6 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Oğlumun lekeli kıyafetleri çileden çıkarmıştı beni en kaliteli detarjn kullanmama rağmen çıkmıyordu vanish koslanin jel detarjani var canım a1001 den aldım lekenin ustunede döküp 1 gün bekletip makineye atıyorum lekeden eser kalmıyor tertemiz oluyor her lekeyi geçiriyor
(58 puan) tarafından
Su an evde kosla yok ama alacam Allah izin verirse bikgilendirdigin için çok teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Normalde yag olunca direk tuz dökeriz sonra yıkariz ben bir kere yeni aldigim tisort yag olmuştu tuz yapmamistim hemen sonra evde yaptım elimle citiledim sonra oraya bulasik deterjani doktum makinaya attim cıktı dene istersen insAllah cikar
0 oy
(23,028 puan) tarafından
Kuzuuum üzerine pril sür  azıcıkta tuz ovala at makinaya iz kalmıyo
(58 puan) tarafından
Tamm canim benim Allah razı olsun
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canikom hemen üzerine bulaşık deterjanı dök sonra makineye at
(58 puan) tarafından
Tamm tatlım deneyecm Allahin izniyle çok sağol
0 oy
(551 puan) tarafından
Kosla vanish :) bende herseyimi yag lekesi yaparim genelde dokerim uzerime o yuzden ecde hep olur :)
(58 puan) tarafından
Bende evde bulundurcam artık canım  şimdi yok ama alacam
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Bulaşık deterjanıyla biraz çitike o yağlı bölgeyi durula sonra makineye at canım abimler restorant isletiyor e haliyle yemek yapınca üstlerine yağ sıçrıyor  önce bulaşık deterjanıyla yıkayıp sonra makinaya atıyordu yengem ama ferace için uygun olurmu deterjan rengini soldurur mu bilemem
(58 puan) tarafından
InsaAllah soldurmaz canım ya bide açık renk çok severek ilk defa giydim eve bi geldim arkası yag olmuş dediğini deneyecem Allah izin verirse yinede insaAllah olumsuz bisey olmadan çıkar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Rabiataha (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (5,778 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 68 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,757 cevap