0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (1,167 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşim bana süpriz yapıp anneme getirdi neyse biz annemlerdeykende Eniştemler öncesinde annemleri iftara davet etmiş biz gelince bizi de arayıp daver ettiler.  Ben anneme gelince de kaynanam köye gidecem ben diye aradı.  Babasi rahatsizmis evde de 14 16 yaşlarında kaynım ve gorumcem var neyse işte.  Bugün için Eniştemler iftara çağırdı.  Eşimde diyor herşey uçtu akşama.gidelim annem zaten gidiyor ne işimiz var eniştenlerde diyo.bende ayıp olur öyle olmaz diyorum. Annemler(benim anmemler) kendileri gitsin ben eve gitcm halim yok söyle böyle diyo sonra annem(kaynanam) köye gidecek diyo. Anneme(kendi annem) ne desem oda bozulur şimdi . Kırk yılın basında gezmeye getiriyo onuda bazen burnumda getiriyo sabah sabah üzüldüm ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
14-16 yas kucuk degıl bır aksam ıdare ederler iftardan sonra gidersiniz sonucta verilen bır davete gıtmek ıcın sözlesmıssınız annene de enısten kere de ayıp olur esın resmen bencıllık edıyor ayrıca hersey ucmus derken oraya alacaga ıkı pıde bır kolanın hesabını yapmıyor umarım
(1,167 puan) tarafından
Onu bile annemler alır eşimin hesap ettiği benzin parası karşıdan Burda ya gidiş geliş 300 yakıyormuş araba benzini ay demeden bitiyormuş idare etmek lazimmis derken fln filan işte. Karşıda oturan biziz Eniştemler annemlere arabayla 5 dk mesafedeler
tarafından
ıyıde annene de kırk yılda bir getiriyor dedın yanı sen nasıl onu ıdare ediyorsan oda senı etsın ayrıca anneleri cagırmıs lar senden once annemler neyle gidecekti onların arabayla gıdın
(1,167 puan) tarafından
Annemlerin arabası yok eniştem almaya gelecekti ama şimdi eşim varken de eniştemin gelipnalmasi cazip olmaz ben hep arada kalıyorum yaa
tarafından
enısten cagırıyo gelıyor alıyor gerı bırakıyor gazı tuzu dusunmuyo esının hesabına bak bılemedım cok sacma ailenle ara sıra gorusuyorken enıstenlerle hıc gorusemıyosundur cok guzel bır fırsat bu bence esını ıkna et tavrını koy
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dedim dedili bir cümle olmuş.yani normalde ablanlar sizi cagiracak mıydı yoksa siz annende olduğunuz için nezaketen mı çağırdılar.eger öyleyse eve gitmeniz kimseye ayıp olmaz bence.
(1,167 puan) tarafından
Bana  kalsa gidelim diyorum da eşim benzinin hesabını yapıyor hastaul  her yerim agriyo diyo gelirken turp gibiydik neyse Allah büyük
tarafından
Valla canım kocani nasıl ikna edeceğini sen bikirsin,gerekirse bende senin ailene gelmem de.kirk yılın başında geliyor ramazanda
(1,167 puan) tarafından
Bak mesela en basitinden diyorki şimdi arabayla getirdim ramazan bayramında  otobüsle geliriz git gel ne kadar sen biliyor musu  diyo hem bayramda herşey beleş boşa mi gitsin diyo bunaldim bu huyundan
tarafından
Kazancı nasıl ki acaba ,yani gerçekten olmadığı için mi böyle yoksa cimrilikten mı?
(1,167 puan) tarafından
Cimrilik aylık gelirimiz rabbime şükür 7 bin
0 oy
(754 puan) tarafından
Eşinin yaptığı ayıp en başta hem getirip hemde gidelim demesi senin yerinde olsam tepkimi net bı sekilde gösteririm kaynanan bu günümü bulmuş gidecek adam birden hastalandiysa eyvallah derim ama yok önceden de hastaya kasıt ararım ben bunun altında
(1,167 puan) tarafından
Yok dede önceden de hastaydı biraz fenalaşmış erkek kardeşlerinden giden olmayınca kaynanam kendine vazife bildi galiba babası diye.  Ama eşim ne zaman anneme gelişen böyle yapiyo
(754 puan) tarafından
O zaman eşin gosterimlik yapıyor bunu eşine tepkini koy bana bir kere niye gideceksin diye sordu ona bile tepkimi verdim annem babama gitmek için bı sebep olması gerekmez çünkü.
(1,167 puan) tarafından
Benmki umursuz tepkide koysak anlamaz
(754 puan) tarafından
Herkesin bir anlayacağı dil vardır elbet
0 oy
tarafından
Evde kalanlar yanliz kalmasın diye yapıyor.ay bu erkekler ne kadar bencil
(1,167 puan) tarafından
Evde kalanlar küçük olsa anlarım tek olsa yine anlarım peder zaten evde
0 oy
tarafından
Davet etmişler gitmemeniz ayıp olur 
(1,167 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum da eşime laf gecmiyo
tarafından
Vallah biraz diret canım ayıp olur çünkü
0 oy
tarafından
Yorumda 300 tle masraf tutuyor demsn bnce eşin haklı az para degil 3gun dışardan yemk yedirr size 3 pazara girilir 
(1,167 puan) tarafından
Iyide bacı git gel anneme 300 tutuyorsa kocaelide o kadar tutuyo yada amcası halası teyzesigil bana gelince böyle masraf oluyor
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Kız iftardan sonra gidersiniz  her zaman denk gelmez böyle 
(1,167 puan) tarafından
Inslalah ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Grc136513 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ModaBenim01 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde beratmirac04 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,113 soru

24,094,312 cevap

331,971 kullanıcı

...