0 oy
187 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,054 puan) tarafından
Kizar benim 20 aylik kizim bu kis heo hasta her ay tekrerliyo napcagimi sasirdim ozele farki doktorlarada gosterdim birsey demiyolar simi yine hasta iki hafta bile olmadi igleseli

7 Cevaplar

0 oy
(5,443 puan) tarafından
Al bendende o kadar artik durmadan portakal brokoli bal ihlamur bol meyve vermeye calisiyorum
(1,054 puan) tarafından
Onlarida yedirdim ayni artik korkuhoruz bi sikintimi var diye
(5,443 puan) tarafından
Kuzu bizdede oyleydi bir donem kulak iltihabi biter ates baslar ates biter grip baslar grip biter gaz baslar
(1,054 puan) tarafından
Bizim hep burun akintisi oksuruk ya agliyorum artik idis  tedavim var o hasta  hic bkrsey ypmiyorum bunaldim artik
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ahhh aynı benimki de öyle. Hatta şuan hasta. Bir de huy değiştiriyor öyle zor ki. Bize alerji kaynaklı dedi iki doktor da. Bu ay sonuna doğru alerji testi yaptıracağım
(1,054 puan) tarafından
Aerji hava pis oldugu icin diyolar onu canim yiyecege degildir bizim kizin sut alerjisi zaten var ama gecen sene hic hasta olmadi bu kis boyle
(2,493 puan) tarafından
Evet canım yiyecek degil şükür. Benim de alerjik rinitim var zaten. Bakalım yaptıracağım alerji testi. Kandan bakılandan dedi deri üstü yapılandan yokmuş o hastanede. Çok zor oluyor ama ya çok
(1,054 puan) tarafından
Kandan mi bakiliyo alerji doktorunu aricam bakalim nedicek
(2,493 puan) tarafından
Çocuk doktoru sordu bana geçen. Alerji testi yaptırdın mi diye hayır dedim. O da yapalım dedi. Danışmaya fiyatını sorayım dedim. O da biz kandan yapılanı yapıyoruz deri üstü yok dedi
(1,054 puan) tarafından
Deri ustu yicek alerjisi oanlar icin
(2,493 puan) tarafından
Onu bilmiyordum canım
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Benim kızda öyle bağışıklık testi yaptırcam üniversite hastanesine götürcem 
(1,054 puan) tarafından
Test yapilsa ne vercekler ki
(2,445 puan) tarafından
Neye alerjisi var ne hasta ediyor onu öğreneceğiz kuzum. Misal ev tozu alerjisi, bahar alerjisi, cam ağacı alerjim var benim onlara maruz kalınca 2 gün yatak döşek yatıyorum o gibi
(1,054 puan) tarafından
Bende doktora sorcam
0 oy
tarafından
Ablamın çocukları öyle bazen arıyorum nasıl oldular diyorum yine hastalandilar diyor Allah yardımcın olsun cnm 
(1,054 puan) tarafından
Sagol napalim yeterince cektim zaten
0 oy
tarafından
Cok şükür sadece 1 defa hasta oldu ama ida 18 gun sürdü taşınırken hasta ettim yavrumu hem o hem ben hem esim 20 gun çektik 
0 oy
tarafından
Benimde oğlum bir yaşında sürekli hasta hatta biri bitmeden başka bir şey çıkıyor bu kış sürekli drlarda geçti bronşit oldu olalı böyle oldu
(1,054 puan) tarafından
Ayniyiz artik demiyorum biri aradiginda hastalar diye
0 oy
tarafından
Satışında o yüzdendir benimki sarı civciv o yüzden doktor 4 yaşına kadar çabuk hastalanabilir 

Ondan sonra bağışıklık kazanır dedi kara yani esmer duyana kadar sarı hisseder derler bizde
(1,054 puan) tarafından
Teni acik ama cok sarisinda degil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,597 soru

24,113,203 cevap