0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kızlar akşama kayınvalidem ile kaynimin oğlu gelicek kaynimin oğlu 12 yaşında yani iki kişi gelicekler iki kişi de eşimle ben varım 4 kişi olucaz yani düdükluye et vurdum et haşlama olucak nohutlu pirinç pilavı mercimek çorbası ve salata gelirken de eşim tatlı alicak böyle düşündüm sizce uygun mu ve yeterli mi bir de çocuk biraz yemek ayırıyor ortaya patates kızartması da yapsam olur mu 

6 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından
Niye az olsun ki cnm ohh miss afiyet olsun şimdiden  
(995 puan) tarafından
Teşekkür ederiz canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sulu yemek yapabilirsin 
(995 puan) tarafından
Ya et yemeği yaptım ya sulu o da sulu yemek yapmayı çok iyi beceremiyorum o yüzden girişmek istemedim :D
0 oy
(585 puan) tarafından
Gayet yeterli kızartma da iyi fikir  hatta karışık kızartma yapıp yoğurt dök çocuğa da patates ayırrsn
(995 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Siz ne yiyorsanız ondan yapın benim de kayınvalidem ve onun kayınvalide si gelecek :)) ben içli köftr kızarttım şehriye çorba nohutlu pilav et kavurma patatesli yaptım yeter bebeğim de küçük 
(995 puan) tarafından
Aynen benim de kızım durmuyo o yüzden anca olucak
0 oy
(702 puan) tarafından
Çok güzel bir menü olmuş, patateside kızartabilirsin güzel olur
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Benimde kızkardeşim ve nişanlısı iftara geliyor bugün, mercimek çorbası, İzmir köfte, pirinç pilavı, barbunya,amerikan salatası,çoban salata ve peynirli börek yapıyorum iftariyelik tabağı hazırlarım ortayada Allah bereket versin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.
10 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
15 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 433 göst.
13 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,708 soru

24,062,692 cevap

330,240 kullanıcı

...