0 oy
1,394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar eşim beni aldattı kıza bekar olduğu daha bir sürü yalan sırf yurtdışına gitmek için borçları olmasa çoktan beni bırakıp gider evim var kendize ait beraber çalışarak aldık neyse kıza ve ailesine herşeyi ben anlattım şeytan gibi kadınım neyse bula kız bir aydır konuşmuyorlar ben bu olayı öğrendiğimde 75 kiloydum şuan 65 kiloyum bunalımdan çok kilo verdim kocam asla.pisman değil tek derdi yurt dışına gitmek çünkü karı kızla işi olsa önceden de yapardı bu arada ikimizde aynı iş yerinde çalışıyoruz ben çalıştıktan eli para görünce araba kiraladı ve bunu yaptı kayinbabam da ona araba alacak mis benim bakıp ne edip engellemem lazım yoksa yine aldatır hani neden yaptığını bilmiyorum sorunca hepinizi delirtcem bıktım artık filan diyor maddi sıkıntımız yok aldatiyi kadınlar çok çirkin size yemin bıle edebilir hep yurt dışı karilari of bilmiyorum neden böyle yapıyor onun yüzünden kilo verdim gözlerimin altı karardı valla bu erkeklerin hiç Allah belasını vermiyor.

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım kusura bakma ama neden ona muhtaçmış gibi davranıyorsun çalışıyormuşsun ne güzel kendi kendine ayaklarının ustunde durabilirsin
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Çok küçüksün 19 yaşındaymışın cocugun varmis hersey güzel ama sen aldatıldığını bile bile ben bu adamı seviyorum diyorsan kocanin eline bu fırsatı sen veriyorsun canım yanlış anlama hayat kocadan ibaret degil kendi ayaklarinin üstünde durabiliyormuşun çalışıyormuşunda kendine saygın olmadiğı sürece kocan seni hep aldatır boşan demiyorum desemde seviyorum dersin ailen senin arkandaymis al cocugunu git bırak onu seni arayip sormassa uzatmanin pekte bi anlami olmaz bence
0 oy
(163,421 puan) tarafından
cocuk varmi    
0 oy
(969 puan) tarafından
Canim daha cok gençmissin birak hayatini heba etme neden kendine yazik ediyosin 19 yasindaymissin adamin hayatinda bir kisi olsa neyse ama adamin niyeti baska duzelecek bir durumu yok.. birak ne hali varsa gorsun kendine deger ver baska biri cikar karsina calisiyormussunda bu yasinda yasaman gereken seyler bunlar degil baskasini sevemeyecegini dusunme ah kuzum ilerde cok pisman olucaksin aldatma cok farkli bir olay Allah yardimcin olsun 
0 oy
tarafından
Yapan yine yapar cnm
0 oy
(448 puan) tarafından
Canım bunu engelleyemezsin kafesede koysan içinde varsa yine yapacak. Değer mi gençliğinin en güzel döneminde hayatını bu şekilde geçirmeye. Kendini ve kızını düşün. Kendine saygın varsa boşan gitsin. Kızında böyle Bi babanin gözlerinin önünde büyümesin
0 oy
tarafından
Niye ısrarla elinde tutmaya calisiyon şal ipini kendine böyle bir karakterimi layık görüyorsun yani yaşamak istediği hayat bu mu seninn 
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Baş tekmeyi ne duruyorsun o şeref yoksununun yanında

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 913 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melek annesi 71 (1,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,188 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,983 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirmisafi (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,148 göst.
13 Aralık 2019 Diğer kategorisinde İÜBüşraa1 (314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,928 soru

24,092,185 cevap