0 oy
1,306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu fenomenler unluler falan protez tırnak ne bilim kalıcı oje yaptırıyorlar ya. Çoğu evli evli olmasa bile sevgilisiyle aynı evde yaşıyor. Regl sonrası iliski sonrası duş almıyorlar mı yada bunun bir çözümümü var. Ben 1 gun oje sürsem o ojeyi 1 gun sonra çıkarmam gerekiyor hic oyle 1 hafta falan ojeli tırnaklarla gezdiğimi bilmem

16 Cevaplar

0 oy
(45,021 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hepside pis geziyodur.  
-Reklam-
+16 oy
(986 puan) tarafından
Onlar böyle şeyleri dert etmez bence . Zaten gusül abdesti almayı bilen insan sevgilisiyle aynı evde yaşamaz.  Zinadan sonra gusül abdesti mi olur kız taktığın şeye bak 
(1,082 puan) tarafından
+++ sana canm
(986 puan) tarafından
Teşekkür ederim kardeşim
(3,599 puan) tarafından
Kesinlikleeee
(7,035 puan) tarafından
Ayakta alkısladim kesinlikle cok haklisin
(986 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum kardeşim
+5 oy
tarafından

Bilmem, merak etmedim bu sadece onları ilgilendirir.

Ama bir kadının abdestini merak etmek bana doğru gelmiyor. Burada bir kaç kez manikür den sonra fotoğraf paylaştım, yok abdest almıyor musun yok bilmem ne diye bir sürü şey yazdılar.

Terbiyemden ve aile mahremiyetimden cevap vermedim ama bir kadın ne zaman ilişkiye giriyor ne zaman abdest alıyor bu sadece onu ilgilendirir. :) 

tarafından
Bizde kadınız susumuz pusumuz var. Hayır bir sırrı varsa bizde yapalım. Yoksa kimsenin tırnağına karışacak değiliz
tarafından
Ne gibi bir sır olabilir ki :)
tarafından
Ee o zaman dus almıyoruz de geç yani. Burda senin tırnağına mı karışan var.
(152 puan) tarafından
yıkansalar dahi gusülleri olmuyor asla sır bu :)
(1,150 puan) tarafından
Katılmiyorum  malesef sana ojeli ellerden gusül abdesti olmuyor  ve millet bir gün yada bir hafta icin manikür  yapılmaz gibime geliyor  rabbim hidayet nasip etsin
(152 puan) tarafından
Aminn
tarafından
İyi misin arkadaşım sen. Duş almıyoruz ne demek ya. Zihniyete bak. Duş almıyorum yada alıyorum mu dedim sana ki bu seni ne ilgilendirir.
Benim demek istediğim, ben ojemi istersem akşam silerim istersem bir hafta tutarım ama bu esnada gusül aldım mı almadım mı diye başka bir kadının merak konusu olması doğru değil diyorum ama kime diyorum. Sığ düşünceye bak ya. Evet bir sen alimsin, bir sen Müslüman. Hatta en Müslüman sensin. Tebrik ederim.
Bir platform oluştur oje süren ve protez tırnak takan kadınların gusül alıp almaması ile ilgili tek tek izahat versinler sana. Yada bunu da anlamazsın oje süren alnına duş aldım yazsın.
Tatmin olur musun?.
tarafından
DİLEK (gusül den abdest oluyor demedim ki ben) işte demek istediğim bu. Benim manikür ü günlük mü haftalık mı yaptırdığımı sadece ben bilir onun temizliğini kendim yaparım.
(152 puan) tarafından
Benim postum değil ancak cevap vermek istyrm oje süren kolaylıkla siler guslünü alır ancak protez tırnaklar malesef gusul aldıgını sanır arkadasın anlamaya çalştğı veya merak ettiği konu bu bence
tarafından
(Kahve kokusu) Aynen öyle canım hayatımda protez tırnak takmadım. Ama yorumum da demek istediğim oje paylaştığımda bile böyle bir duruma maruz kaldığım. Ojeyi çıkartmak ne ki ne kadar sürebilir yani
tarafından
Ojede ne var bizde yapıyoruz
Sen cikar bakayım protez tırnağı evde nasil çıkarıyorsun merak ettim. Anlamayan sensin gelip duyar kasıyorsun.
(152 puan) tarafından
Tabiki aynen haklısın oje bizlerde günlük hayatmızda sürebiliyrz veyahutta adetli iken çünkü namaz içinde abdestte su geçmediği için.. ama arkadas postta kalıcı oje ve protez kullanan kadınlardan bahsetmiş
tarafından
Aynen canım ama benim ne demek istediğimi anlamadı.
(1,453 puan) tarafından
Last love sana sonuna kadar katılıyorum. Artık haddimiz olmayan şeyleri bile merak eder olduk Allah akıl fikir versin
(152 puan) tarafından
Bence abartmayalm ya normal oje sürenlere birsey dememiş arkadas kalıcı oje ve protez tırnak için sölemiş birde merak edeblr sonuçta gusulsüz yer gök lanet eder attığımız her adım lanet eder o sebeple normal bence merak etmesi .. gidip de yaptıran kişilere hadsizlik etmemiş sonuçta
(1,453 puan) tarafından
Ben post sahibi için demedim Last loven yorumuna göre dedim
(152 puan) tarafından
Hım anladm
tarafından
Kul ile Allah arasındadır. Kim ne yaparsa yapsın. Her koyun kendi bacağından asılır. Ünlüler yada fenomen bizi ilgilendiren birsey yok. Kızın üstüne boş yere gidilmiş. Mübarek ayda yaptığınız hiç doğru değil. Bir şeyi dile getirirken kalp kirmadan yapın. Bu konu için uzatmaya değdi mi sizce ? İtham etmeler ( duş almiyorsun ozaman demeler) . Last love sana katılıyorum canım. Ne demek istediğini anlayan anladı kuzumm benim ❤️❤️ Herkesin ibadeti kendine.
tarafından
Teşekkür ederim Queen ❤️❤️ bir kaç kişi anladı en azından beni :)
tarafından
Aynen canım ❤️❤️❤️☺️
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Kabul olmadigi için durmaa alsinlar abdest vicdanlarini rahatlatiyolar 
tarafından
Anlamadım canım
0 oy
(52 puan) tarafından

Tabi Allah bilir ama İbadet etmiyolar namaz kilmiyolar abdest niye alsınlar ki:ermm:

0 oy
tarafından
Almıyorlar arkadaşımda da var amaaan boşver inanma sende böyle şeyeler ne abdesti diyor daha önce alırdı  aslında bilirdi öyle şeyleri 
0 oy
(544 puan) tarafından
Sevgilisiyle aynı evde yaşıyıp her bo.ku yiyenden duş almasını bekliyorsunuz ojenin su geçirmiceğini düşünecek kadar ince düşünseler zaten o bo.kları yemeden önce düşünürler
0 oy
(12,062 puan) tarafından
Qynen bende o yüzden sürmeyi tamamen bıraktım sür çıkar sür çıkar 

Ayrıca bunu bende hep merak etmişimdir  ;)
0 oy
(163,417 puan) tarafından
cünüp geziyolar
0 oy
tarafından
Onlar alıyorsa bile o tırnaklarla abdestin geçerli olduğunu düşündüklerini düşünüyorum 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Duş aliyolardir illa ama gusül almiyo olabilirler.
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Valla hiç o zinakarlarin nasıl gusül aldıklarını merak etmedim bence sende etme bacım boşver günahları boyunlarına 
0 oy
(3,045 puan) tarafından
Ben de dışarı çıktığım zaman oje sürüyorum ama eve gelir gelmez çıkarıyorum kendimi rahat hissetmiyorum
0 oy
(8,330 puan) tarafından
Ben Müslüman olduklarından bile şüpheliyim canım. 
0 oy
(199 puan) tarafından
Onlar cünüp cünüp geziolar cenabetler
0 oy
tarafından
Herkesin günahı kendine canım eleştirmek bize düşmez

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 906 göst.
11 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,646 göst.
5 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 603 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 515 göst.

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,094 cevap

331,753 kullanıcı