0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (1,327 puan) tarafından
Kızımın 1 yaşıi 1 buçuk 2 ye yaklaştığında yürüdüğünde ve birazdaha etrafını keşfettiğnde yapmak istiyorum. Küçük bir pasta alıp önüne koyup onu minciklasin agizi yüzü pasta olsun istiyorum. Sorum şu ki pasta bilinirki bebekler için zararlı böyle birşey yapsam sıkıntı olur mu ki kısa bir süreliğine hepsini yemesine izin verecek değilim tabi. O anlık foto 8cin birazda ilerde görsün halini die. Sizind3 fikrinizi merak ettim

14 Cevaplar

0 oy
(206 puan) tarafından
Çok tatlı olur neden olmasın senin hayalin böyleyse :) zaten çocuk ne kadar yiyebilirki en fazla bir dilim 
(1,327 puan) tarafından
Demi haklısınız. Küçük bir pasta olacak onun için. Üstü başı da kirlenevek ama mühim değil. Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
cake smash yaz yurt dışında çok yapılıyor cnm 
0 oy
tarafından
Zaten öyle aman aman yiyeceğini sanmıyorum.ama yürümeye başladıktan sonra da öyle bir yere oturtup bir şeyler yaptırmak çok zor oluyor
(1,327 puan) tarafından
Akranları da gelecek yeğenlerim onların içine karışsın istemiştim. Ama doğru diyorsunuz. Gezerek yer her yerde pasta olur büyük ihtimalle :))
tarafından
Aynen öyle :) hele çok çocuk gelecekse daha da karışır her yer :)
0 oy
tarafından
Bence 2 yaşında olsun yap güzel anı kalır bakar bakar gülersiniz 
0 oy
(969 puan) tarafından
Yasini gecince yapacakmissin yesede sorun olmaz yani bence. 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
1 yaş günü yapmak istemiyorum tatile gidelim diyoruz anlamaz daha çok küçük diye benim düşüncem bu 
(1,327 puan) tarafından
Güzel bir fikir tâbi malesef bu bizi biraz aşa bilir
(1,466 puan) tarafından
Haklısınız herşey bu kadar pahaliyken tatillerde fena artmis
0 oy
tarafından
Olur tabi neden olmasın zaten ilk doğum gününde bişey anlamıyorlar
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Ben koydum pastanın önünde ağlamıştı korktu nedense :D
(1,327 puan) tarafından
Ya kıyamam yazık.
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Herkes yapıyor cnm bir şey olmaz o kadar pastadan hepsini yemiyor sonuçta ağzına yüzüne sürüyor :)
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Yapabılırsın canım o kadar ırdeleme ıcınden ne gelıyosa bebegın annesı sensın 
0 oy
tarafından
Bisey olmaz canim yesin o hatıra sonuçta yaş günü onun bol bol foto çek zaten hergun mu vercen oyle seyler
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Bu dediğini 1 yaşında da yapabilirsin 1 yaş çocugu etrafını gayet keşfetmiş seviyededir. Ayrıxa yürümeye başladığında oturtup resim çekmen daha zor olacak, 1 yaş dogum gününü 2 yaşına dogru yaparsan 2 yi de 3 e doğru mu yapıcan bana saçma geldi. Çatal öatal pasta yiyeceğini de sanmıyorum en fazla ağzına değdirir onunda ne zararı olacak yani. 
(1,327 puan) tarafından
1 yasi büyük yapacagim için. 2 3 aile arasında da olsa olur die düşünmüştüm bende.
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Evde kendin yap pastayı kremasını falan ben evde kendi yaptığım şeyleri veriyorum şekerini az katıyorum 
(1,327 puan) tarafından
Olabilir aslında öylede yapabilirim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 115 göst.
0 oy
14 cevap 410 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde leylelgy (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
11 cevap 471 göst.