0 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2 yaşındaki kızım konusmuyor sadece anne baba mama bi kaç kelime daha söylüyor fuu(su) diyor dede falan bile demiyor bütün erkeklere seslenirken baba kadınlara ise anne diyor bak annecim sunun adı bu bunun adı su vs vs sürekli kelime söylüyorum ama kesinlikle söylemiyor yeni kelime öğrenmeye hiç açık değil ne desem anlıyor perdeyi cami kapiyo dolabı makineyi vs vs hepsini anlıyor ne olduğunu biliyor hadi uykuya diyorum hemen odaya gidip beşiğine giriyor ama bı kelime soyle deyince sanki beni duymuyor gibi davranıyor her konuda anlayan çocuk hadi konusalim deyince kesinlikle yüzüme bile bakmıyor herşeyi ih ih diye gösteriyor sağlık ocaği hemşiresi her istediğini verme zorla diyor ama zorlayınca ağlıyor sinirleniyor istediğini kalkıp mecbur veriyorum başka bı yolu varmı bunun arkadaşımın çocuğu kızımla aynı çocuk masallah süper konuşuyor ben kızıma üzülüyorum erken de değil çiş öğrenmeye de hiç niyeti yok sizce çocuk doktoruna götürsem yardımcı olurmu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öğrwnir canım sen  sürekli muhabbst etmeye çalış resim yapın şarkılar söyöeyin. Her çocuk aynı değil kendi ne zaman hazıe hissederse konuşaur  endişe etme  kelimeler i seçkeö seçkel tane tNe telaffuz edersen. O da daha rahat konuşur
tarafından
İnşallah ys
-Reklam-
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Oğlumun oyuncak hayvanları var önlerine oyuncak sebze koyuyoruz mama yiyor diyorum mesela bir kaç gün sonra bunu oğlum söylüyor arabası düşüyor mesela araba düştü diyorum bira zaman geçince oğlumda söylüyor bunu. Böyle konuşursan belki oda söyler
tarafından
İnşallah konuşmaya çalışıyorum
0 oy
tarafından
Bazı çocuklar çok geç konuşuyor canım iki yaş daha küçük ama 
tarafından
Oylemi ne bileyim ya hemşire konuşması laizm dedi
0 oy
tarafından
Bizim kide öyleydi bian da emziği attik çöpe ondan sonra çözülmeye başladı .. 36 aylık olucak 1 ay sonra abi abla gotti dede ananas anne mama vsvs basit şeyler waoww vay Düştü bitti gibi gibi şeyler mesela babayı hiç söyleyemiyor babaya dede diyor bazen baa baa diyor okadar oda eşime karşı değil öylesine.. söylemek istemiyor sanırım anlamadım.. 

Birşey olucağını sanmıyorum zamanı var bence hala bezliyorum anlamıyor çünkü zorlamakta istemiyorum napcam bilmiyorum en korktuğum şey.. :( 
tarafından
Yook canım ya bezden rahatsız oluyor ama bilemiyorum nasıl.basliycam bilmiyorum
(14,147 puan) tarafından
2 5 yasinda olcak birden cikarsim bezi 1 haftayi gecti soluyo kacirdgi da oluyo tbi ama soluyo oyle oyle oturcak
(14,147 puan) tarafından
Bezden bile rhtsiz olnuyordu kaka yapsin kacydu ediyodu ama oturdu tuvalete direk aparatla baslattin oraya alissin diye sifonu falan gsterdim dkktbi cekti hem
tarafından
Bende bu çiş meselesinden korkuyorum
(14,147 puan) tarafından
Hic  korkacak bir sey yokkiz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy