0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından
Herkese Hayırlı Ramazanlar bereketli sağlıklı huzurlu hayırlı ömürler versin Rabbim.. evet ben kendime bunu sordum ve kendi çapımda yanitliyorum hala sizlerde düşünüp yorum yazarsanız herkes birbirinden etkilenir güzel amaçlar güzel hedeflere vesile olur inşallah hayatımızda her daim... 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allaha layık bi kul  peygamberine layık bi ümmet olmak hayirli bi evlat  hayirli bir eş hayirli kardeş vs olmak hayirli evlat yetiştirmek..Sen  yazmamissin canim sende yaz:) 
(702 puan) tarafından
:) masallah sübhanallah çok güzel ... Bende aynı şekilde senin gibi düşünüyorum ve gücümün yettiği kadar yardım etmek her canlıya her zaman herkes için dua etmek doğru yoldan Allah yolundan ayrılmamak istiyorum. Evladımi çok iyi yetiştirmek istiyorum :) inşallah daha faydalı daha ilham verici yorumlarla da etkilenip farklı bakış açıları ile de gelişmek isterim hem kendim hemde diğer arkadaşlar için
tarafından
Ne güzel:) Allah yapabilmeyi nasip etsin canim
(702 puan) tarafından
Amin inşallah canım:)
tarafından
Aynen ömrümün kalanını hizmet ile geçirmek namaz ve oruç borçlarımı odemek
(702 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah
-Reklam-
0 oy
(7,977 puan) tarafından

Hayataki tek amacım çocuklarıma iyi bir anne olabilmek başka da bı amacım yok vala :D

(702 puan) tarafından
:)) kısacası bu önemli olan bu her anne evladına iyi anne olursa o evlatlarda iyi birer evlat olur inşallah.
(7,977 puan) tarafından
İnşallah cnm hayatan tek beklentim o :)
0 oy
(688 puan) tarafından
Çocuğuma iyi bir anne olmak ve ona her daim yetebilmek
(702 puan) tarafından
İnşallah Allah hayırlı ömürler uzun ömürler versin güç versin tüm annelere evlatlarımızı korusun huzur versin sonsuza kadar
(688 puan) tarafından
Amin canım cümlemize
0 oy
tarafından
İyi bir anne olabilmek evlatlarima aileme yardımcı olmak
(702 puan) tarafından
İnşallah inşallah ♥️
0 oy
(544 puan) tarafından
İlk önce Allaha layık bir kul olmak peygamberine layık bir ümmet olmak çocuklarıma hakkıyla islami anlatabilmek islama uygun haýrlı evlatlar yetiştirebilmek 

Dünyadan da beklenkim şuan bir evimiz var bu evi satıp bir kaç dönüm tarla alıp küçük bir çiftlik kurmak hayırlısıyla:)
(702 puan) tarafından
Allahım inşallah tüm düşüncelerini dileklerini kabul eylesin amin♥️ Rabbim gönlüne göre versin
(544 puan) tarafından
Sağolasın canım Allah razı olsun:)
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kimseye değmeden zarar vermeden ailemle birlikte kendi halimizde yaşamak 
(702 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından

Valla  namaz ibatet kendine herkesin allah kabul eder inşallah. Kendimiz ce ibadetlerimiz yerinde. 

Hayatta ki  bu dünya da ki ilk amaç zatan allah ın   kulu olup onun emirlerini yerine getiemeye çalışmak bu hp ilk öyle olması gdrek
İkinci oöarak  kaç gün ömrümüz var bilmiyoeum o yüzden eşim e çocuklarıma   hsr saniyeleeini   çok güzel hep mutlu geçeirmelerini sağlamak.  Sanırım. Dünyada ki. Tek amacım o  şuan onlar benden razı olsun istiyorum hep başka bir amaç  yok sanırım
0 oy
tarafından
Rabbime iyi bir kül olmak elimden geldiğince başka da bir amacım yok 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 781 göst.
+5 oy
17 cevap 351 göst.
28 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 278 göst.
24 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Ht (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,135 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,388 soru

24,098,241 cevap

332,225 kullanıcı

...