0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Sakin oturakli insanlara zaafim var birseyler anlatsalar saatlerce dinleyesim geliyorr yapı gereği konuskan bi insanm.. ama keske olmasaydm az öz konusmak her zmaan dahada yeterli geliyor bazen kendimi geliştirmem gerektiğini düşünüyorum ama dediğim gibi konuskan ve cıvıl cıvıl bi insanim espiri yeteneğim mizah anlayışım iyidir ama her zaman iyi olur mu bilmiyorum 2 oglum var keske bjraz daha oturaklı olsaydm neyse yaşımda küçük değil 27 ama bende böyleyim diyorm kendi kendime icimde birsey yoktur hersey dilimdedir sizler nasılsınız nasıl olmak iserdnz ..

33 Cevaplar

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bende çok konuşkan cana yakın her ortama ayak uyduran biriyim ama yeri geldiğinde de lafımı esirgemem pat diye yüzüne söylerim çabuk paralarım sonra hemen unuturum çabuk parlama canımı sıksada başka bir sıkıntım yok ama yapılan hiçbir şeyi unutmam iyiliğine kötülüğüde 
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından
Bende senin gibiydim hayat benim için toz pembeydi hatta post açmıştım çocuğum dogunca lunaparka bile gitmek istiyorum diye pamuk şekeri bile yerdim yani ama herşeyden soğudum mu bilmiyorum olgunlastim mi yada doydum mu bilmiyorum çok değiştim çok ağar oldum dünyanın gerçek yüzüyle karşılaştım gerçekler çok acıymis meğer yalanlarla toz pembe hayallerle zaman gecirmisim hep . Dünyada çok farklı bir düzen var çeşit çeşit insanlar canlılar vs vs yani demem o ki önce kendini seviceksin sevmediğin seyleri yapmayip sana doğru gelen ve Allah tarafından doğru olan doğru yolu sectigin zaman zaten düzeliyor herşey. Yön belli yer belli aslinda nefsimize söz geçirmemiz lazım 
(890 puan) tarafından
O kadar güzel yazmışsın kii resmen kalbime dokundun
(702 puan) tarafından
Yaa öyle mi çok sevindim canım güzel kalpli insan :))
(890 puan) tarafından
Canim cok teşekkür ederim eminm ki sende iyisindir
(702 puan) tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bende 27 yaşındayım herseyi kafaya takmamak relax olmak isterdim yani gamsız 
0 oy
tarafından
Bende de şey var ya içimde bişey tutamıyorum mesela eşimden en ufak bişey saklayamam kaynanamdan da sürekli yan yana olduğum insanlara vaafim var şunu demeyim kimseye diyorum bi bakmışım söylemişim 
(890 puan) tarafından
O huydan bendede varrrr
tarafından
Berbat bişey yaa
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Kendimi çok seviyorum canım kendim ♥️ Bütün huylarıma kurban olsunlar
(890 puan) tarafından
Ennn guzelii
0 oy
(14,785 puan) tarafından

Ben biri konuşmaya başladığında bi yerden sonra dikkatim dağılıyor algilayamiyorum dediklerini şu huyumu sevmiyorum diyemem canım kendim az insan öz insan  :D

Annem ve babama göre el icine çıkmıyorum ve sevmediğim istemediğim bi şeyi alelen belli ettiğim için gelenin gidenin olmaz demeleri var ama ben memnunum  :D

0 oy
(124 puan) tarafından
Çok utangaç ve çok duygusalim yaşlı bir insan görsem bille oturup ağlıyorum  hiç sevmiyorum bu  huylarımı
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Takıntı herkesin dediginj kafaya takıyorum.bazen o an hissetmiyorum sonradan tekrar aklima gelince tekrar takıyorum 
0 oy
tarafından
Çabuk öfkelenen biriyim o öfke ile aldığım kararlardan ötürü pişman oluyorum bu huyumu sevmiyorum
0 oy
tarafından

1. Çok çekimser. Bi karakter im var utangaç ım

2. Karamsar ım aşırı derece de

3.aşırı paraanoyak bir insan ım her gece uykudankalkıp bazen eşim  in bebeklerin nefesini kontrol ederim..  Sanki her an  ölüm haberi alacak mışım gibi yim

4.aşırı gergin oluyorum  o onu derse bu bunu derse diye

5. Kimseyyi  kırmadım kırmamda  keşke kırabilsem bazen  küstahlaşabilsem bazen

6.herkes e çok rahat darılıp kırıla bilirim  hatta paramparça bile olururm ama o   ben üzüldüm diye üzülmesin diye   hiç belli etmem

7.beni kırarlar üzdrine. Bi de kırıldum diye kendime kızarıö birazda ben kırarım kenidmi

8.ay  bi de bazen tahammülüm kalmıyo 2 yaşın da ki kızım a çok şükür dayak yok bi de. Ama. Çok kızıyoum bazen ses yükseltmek zorunda kalıyom keeşkem o nu hiç yapmasam hiç hoş bi davranış değil

Sanırım bu kadar :D belki daha da vardır da unutmuşumdur 

0 oy
tarafından
Yapmacık olamıyorum yaa ben dumduzum bu huymu değiştirsem keske
0 oy
tarafından
Bilemedim yaa her huyumu seviyorum aferin bana ❤
0 oy
(544 puan) tarafından

Bana yapılanı çok çabuk unuturum çok safım biraz kinci olmak isterdim :angel:

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,143 göst.
0 oy
51 cevap 845 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
67 cevap 1,644 göst.
0 oy
17 cevap 652 göst.
13 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifmensev16 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,185 soru

24,054,878 cevap

329,855 kullanıcı

...