0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından

Kızlar eşim eve yeni geldi arkadasları ile cafede sohbet muhabbet ole otrdular geldi nyse biz 5 yıllık evliyiz pek bilmem yani arkadasları ile takıldıgını sayılıdır ama biyerlerden konu açıldıgında demiştim git yani arkadaslarınla takıl ye iç bişe demem ama eskiden derdim o ayrı hemen eve gelsin isterdim nyse şimdi bu akşam geç geldiya uyuzz oldm ndnse bişe asla demedm tabi ama gene de istemyrm ya acaba kendim yapamadıgım seyi onundanı yapmasını istemyrm aşırı sahiplenme mi yoksa blmyrm ne bu  guvenszilk değil ama yani  :)

7 Cevaplar

+1 oy
(702 puan) tarafından
Seni öyle yerlere götürmeyip kendisi arkadaş bahanesiyle gidiyosa kıskanmış olabilirsin çünkü bendede aynısı oluyo :D
-Reklam-
0 oy
(9,618 puan) tarafından

Yani 12 den sonra salmazdim ben bi yerlere:)

(152 puan) tarafından
5 senelik evliyiz okdr azki arkadas ortamı ile takılmamışlığı hep benm yuzumden:) ama meyillide değildi heralde yani bse demyordu ama gttimide bana batıyor
0 oy
tarafından

Can sıkıntısı :D

(152 puan) tarafından
Hahh tamda öle :)))
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Kız benimkiyle mi buluştu yoksa 12 de geldi herifim eve önce iftar yapmışlar sonrada Bahçeli de okey atmışlar
0 oy
(8,330 puan) tarafından
Bizimki de öyle canım çok az arkadaşı vardır.Nadiren maç için halı sahaya giderse gider yoksa işten eve evden işe markete çıksa bile bensiz çıkmaz. 
(152 puan) tarafından
Aynn ama yk market falan okadar da dgl gder ama arkadas larla çk takılmz ama bu sıralar bi takılmaya başladı kıllandım goya iş için toplantıymış peeeaahh  :)
(8,330 puan) tarafından
Kendin kaşınmışsın bacım  :D
0 oy
tarafından
Benim eşimde gider ama geç gelmesine izin vermem bende çıkarım arkadaşlarımla gezerim eşimle de çıkarım 

Ama seni de çıkarması lazım
(152 puan) tarafından
İşi geç vakite kadar sürsüğü için geç vakitte otryor arkadaslaryla mecvur canm
0 oy
(163,417 puan) tarafından
5 yilda bi kac kezse gitsin ☺

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 207 göst.
25 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde seren55 (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 425 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 513 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aytencelik (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 463 göst.
19 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,094 cevap

331,753 kullanıcı

...