0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Duruşma günümüz hazirana kadar verilir mi demiştim şükür verilmiş e devlette gördüm çok şükür Mayıs 16 da sabah 9:55 vermişler. Sevindim duruşmadan sonraki prosedür nasıl işliyor bilen var mı acaba? Bide duruşmada napcaz nasil davrancaz:)

6 Cevaplar

0 oy
(12,050 puan) tarafından
Zühre ye elveda ☺☺
(3,146 puan) tarafından
Bende öykü mina koyacaktım eşimin babası mina ismi için olay çıkardı gavur ismi koydurmam diye oylelikle değişti sonra gitti eltimin kızına mina koydu pislikk yoksa öykü mina olacaktı bizimki de :)
(12,050 puan) tarafından
Hatırladım söylemiştin :)3.ye ne koycaksım canım
(3,146 puan) tarafından
Meriç Buğra olacak bu da kısmetse bakalım :)
(12,050 puan) tarafından
Oo 2 prensesten sonra prens haa :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
(3,146 puan) tarafından
Öyle oldu allah razi olsun teşekkür ederim canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(18,461 puan) tarafından
Kimin ismini değiştireceksin. Kendi ismini mi. 
(3,146 puan) tarafından
Yok kızımınki
(18,461 puan) tarafından
Hadi ya. Kac yaşında. Adı nedir ne yapacaksınız neden değiştiriyorsunuz  bir de herhangi bir ücret ödediniz mi
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Duruşma sırasında  hakim sana sorular soruyo  ismini değiştirmek istemene dair sonra tanık varsa onuda dinliyor sonra yeminler ediliyor haber bekliyrsun 1 ay gibi bi süre zarfında sonuçlanıyor sonra gidip o belge ile kimlik alabiliyorsunuz.  Duruşma sonrasında alınan fazla para geri iade ediliyor bilginize.
(3,146 puan) tarafından
Tanık yok sorun olmaz sanırsam. Sonuçlar 1 ay içinde kesin belli oluyor mu acaba daha da uzayabiliyor mu acaba çok teşekkür ederim bilgileriniz için
(1,158 puan) tarafından
Benm tanıdığım kişide tanık şarttı o yüzden ben gitmiştim.  Onu yıllarca tanıdığına dair ismin verdiği rahatsızlık nedeniyle değiştirme karar fln aldığını söyledim.  Sonra hakime hanım söylediklerimin doğruluğu adına bana yemin ettirdi sonra bi kağıt verdiler 1 ay içinde sonuçlanır dediler sonuçlandı ama uzun sirer mi bilmiyrm sizinkisi sürekli e devletten kontrol edin
(3,146 puan) tarafından
Bende bir arkadaşımı götüreyim o zaman yanımda nolur nolmaz istenirse o girer içeriye. Çok teşekkür ederim çok sağol
(1,158 puan) tarafından
Aynen kimligiyle beraber her ihtimale karşı duruşma salonunda hazır bulunsun muhtemel çağırırlar. Bidaha git gel uzamasın sıkıntılı süreçler psikoloji açısından da zaman açısından da.
Rica ederim sende sağol
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkürler tekrardan öyle yaparız artık :)
0 oy
(163,331 puan) tarafından
neydi ne yapcan
(12,050 puan) tarafından
3 ismi vardı sildirecekti heralde
(3,146 puan) tarafından
Evet 3 ismi var sonuncuyu silcez 2 tane kalacak
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Kimin degiscek.   
(3,146 puan) tarafından
Kızımın ismi
(45,021 puan) tarafından
Neydiki
(3,146 puan) tarafından
Öykünil Zühre suanki ismi. Eşimin babası zorla Zühre koydu normalde biz eşimle öykü nilda olarak karar vermiştik. Babası evlatlıktan silmekle vs tehdit edip olay çıkarınca eşimde böyle yazdirmjs herkesin gönlü olsun diye şimdi silicez ama
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Kimin ismi degisicek ve ne olucak:)
(3,727 puan) tarafından
Evet  ya keşke onu da yazsaydı :)
(3,599 puan) tarafından
E yani kadın milleti meraklıdır ☺️☺️
(3,146 puan) tarafından
Kızımın ismi 3 ismi vardı sondaki silinecek 2 tane kalacak :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 367 göst.
0 oy
2 cevap 157 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,623 soru

24,061,305 cevap