0 oy
421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (597 puan) tarafından
Selamun aleykum kizlar. 

Ben herkeze dua eden biriyim gercekden dusmanima bile ederim. Kim varsa evlat sahibi olmak isteyen aklima geleb herkezin ismini aniylorum dualarimda ama bi gorumcemi anmiyorum nedense... Yani icimden gelmiyor... Kadin 42yasina gircek 3.cocugu istiyor. Ben ne zaman dogum yaptim o an cocuk istemeye basladi. Amenna istesin olmasin demem asla ama nedense duamda yer vermek istemiyorum ona. Zamaninda gunahimi aldi diyemi, her konuda kardesini savunuyor diyemi, hic benim acimdan bakmiyor diyemi, kaynanalik tasliyor, izine gittigimizde resmen ilk gunden son gune kadar yanimizda kaliyor diyemi, hep bizi yemeye calisiyor gibi geliyor bana ne bileyim tuhafima gidiyor iste herseyi... Neden bilmiom ama duamda ismi ile yer veremiyorum kadina. Bu beni kotu biri yaparmi? Neden dua edemiyorum diye dusundugumdede kendimi kotu hiss ediyorum , karnimdaki yavruma bose olur gibi hiss ediyorum ama vallahi icimden gelmio

5 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Zarar görmüşsün kırılmışsın içinden gelmez tabiki 
-Reklam-
0 oy
(409 puan) tarafından
Bence kötü biri yapmaz, kim olursa olsun birinden zarar görmüşsem kalbimi kırmışsa onun için asla dua etmem. Benim kalbimi kırabiliyorsa duasınında kendisi etsin. 
(597 puan) tarafından
Cok kirildim ve anlayissiz olarak goruyorum... Ama vallaha dusmanimi bile bagrima basarimda o kadina dua etmek bile gelmio icimden. Adak adadim ya turkiyrye gitmiyim bu yil diye yani resmen vatanima gitmek istemiyorum gelrcekler evdem cikmayacaklar yine diye
(409 puan) tarafından
Buraya gelirseniz de farklı yerler görmeye gidin biraz tatil herkesin hakkı daha az görmüş olursunuz :)
(597 puan) tarafından
Gelde kocamada soyle bunu :) vallaha gidip aylarca evde otrup ustune kaynana gibi gorumce arti 2cocuguna hizmet etmek yerine burda kendi duzenime dururum daha cok dinlenirim inanki. Kocam illa cok istiosa gitsin ben hamileligimi bahane etcem. Doktoru bile tembihledim kesinlikle riskli gebelik, her hafta kontrol gelmem gerektigini soyleyin aksatmamam gerektigini soyleyin orda dinleneniyorum anca yemek ev isi hizmetten ibaret benim tatilim dedim tamam dedi :D
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Yapacak bisey yok sevmediğim insana ne dua edeyim valla doğrucu olalım edemem karşımda görsem gülemem ayni ortamda bile duramıyom ben hemen kendimi belli ediyom içim dışım bir  valla napim 
(597 puan) tarafından
Vallaha dayimin kizini sevmem ama ismini hep anarim duamda. Bi tanidik var konsumuskugum yok sadece cocugu olmadigini duydum ibu bile aniyorum duamda ama ne bilim vallaha gorumcem icimden gelmio ve bu seferde ben kotumuyum diye dusunmeden edemiyorum
0 oy
tarafından

Bir insana, Bana dua et demek ,Sana güvenmiyorum demek ,Demenin en güvenilir şeklidir .                                Kendini mecbur hissetme

(597 puan) tarafından
Ne bilim cnm...
0 oy
tarafından
İçinden gelmiyor demekki kötü olmuyorsun tabi ama Rabbim düşmanına bile iyi davranani sever
(597 puan) tarafından
Vallahi dayimin kizini gunahim kadar sevmem ama onun cocugu oomuyor diyr adini yine duamda anarim. Baska birinin daha cocugu olmuyor. Selam bile vermem kita yani konusmuslugumuz yok ama cocugu olmadigini biliyorum tanidiklardan dolayi onun ismini bile aniyorum ama gorumcemin ismi icimden gelmiyor ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
7 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hsnrmysa (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,025 soru

24,093,206 cevap

331,889 kullanıcı

...