0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından
Ben ondan sadece benimle sohbet etmesini istedim. Yalnızca arakdas gibi olmasını istedim gurbetteyım yalnızm kimse yok 4 duvar arasındayım. Oda işten gelince benimle konusmuyor ve iş Dedıgime bakmayın işi rahat otırmus oyle boş boş. Kaç defa onu uyardım benle ilgilen benle konus ben cok yalnızım diye. Adam bıldıgını okuyor. Yoruldum bezdim. Ondan hıc bsıy istemedim her dedıgını yaparım ama o asla benle muhatap olmaz. Annem gile gitsem bir sure 7 aylık bebem de var. Belki bizi özler ve aklı basına gelir. Mı bende calisan bayanım cok sukur ona ihtiyacım yok ama bosanmak yinede istemiyorum. Esim ıcıne kapanık daha once psikiyatri ılacları filan kullanmış. Karakteri cok sakın kavga etsek konusmaz. Onu patlatsam tepki vermez. Adam beynini yıtırmıs gibi davranıyor tabı cogunlujla boyle ben yıldım napmalıuım akıllı bacılar yardım edin 

6 Cevaplar

0 oy
(671 puan) tarafından
Canım adamın karakteri bu demek ki annene gitsen özlese gelince iki gün muhabbet etse nolacak ki. Sen de çevre edinmeye çalış 
(369 puan) tarafından
Cevrem olsa iyi olurdu ama yokkı
(671 puan) tarafından
Evlenmeden önce nasildi. Ortak bir uğraş bulsanız onun ilgi alanına girsen muhabbet edecek ortak alanlar bulmaya çalış ama karakteri öyle sanırım çok zor değişir belki terapist ise yarar
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Aile danışmanına başvursanız ya da onun gibi bir uzmana. İletişimsizlik çok zordur. Gidersen belki beni bitirdi diye düşünebilir Allah korusun 
(369 puan) tarafından
Korkutmak istiyorum bosancm senden dedim. Belki korkar bdaha benle ilgilenir dedım
0 oy
(22,819 puan) tarafından
Bacım adamın yapısı demek ki bu. Aniden bu hale gelmediyse evlenmeden önce de boyleymistir heralde. Anne evine gitmek sana nefes aldırır. Bunalımın biraz geçer. Ama giderken kötü şekilde gitmek değil de aile ziyareti şeklinde gitsen bence daha iyi.olur. biraz birbirinizi ozleyin 
(369 puan) tarafından
Ama kotu sekılde gidersem uzulur iyi sekılde gidersem adam der ki ailesini özledi gitti umurunda olmaz
(22,819 puan) tarafından
Ama bu kadar nefes almak bile ozlemenizi sağlar bence birbirinizi
0 oy
tarafından
Birdefa aralandınızmı herşey soğur bence araya mesafe girirse birazda bozulur bence aranız.ne olur olsun bir birinizin yanında olun.ben kocamdan eziyyetde gördüm lafda işitdim sabr etdim çok şükür şimdi mutluyum
(369 puan) tarafından
Kaç yıllık evlısnz
tarafından
2 yıl
0 oy
tarafından
Bütün bu huyunu suyunu daha önce psikiyatri ilaçları kullandığını şimdi mi öğrendin 
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bence arad da olsa gitmek çok güzel duygular depreşiyor. Ayrıca mesela sen dolusun ona karşı annende dejarz oluyorsun. Yoksa kafayı ona takıp mutsuz oluyorsun.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 448 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 344 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 194 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aiselya (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,868 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,739 soru

24,063,147 cevap