Kızlar yarım saat önce evde bi tutamdanda az sayılabilcek kadar nerdeyse saçımı kestm sonra internetten baktım okadar çok kişi demişki saç kestrmek bebeğin ömrünü kısaltor aklını kısaltır diye kafayı yicem dalga geçmeyin gerçekten çok kötüyğm hamilelikte saç kestiren varmı ?
Ya he he :D o nedir ve :D inanma böyle şeylere güldürdün beni :D
daha gecen hafta kestim oyle bisey yok ya hocalarda dio batil inactan baska bisey degil
Oooo çok kestirdim oğlumda yok ya öyle şeyler annem de bende kestirmiş ve 30 yaş:))
Evet canim hep oyle diyolar o hurafe benim sacimda baya bi uzun belimdende asagida hep kestirmek istiyorum ama oyle diyenler oldugu icin cesarette edemiyorum yarin bisey olursa kendimi suclarim die
Yaw inanma bacım kardeşim kestirdi çok şükür zeka küpü bi oğlu var Bende kardeşimi bekliyorum gelse birlikte gidicez saç kestirmeye
Kız korkma hurafe onlar.
Tövbe tövbe ne saçma sapan şeyler inanma böyle şeylere .Onu. Ömrünü yazan Rabbim .Batıl batıl seyler
Allahim yarabbim la havle ve laaaaaa ........
doğacak kişinin ömrünün ne kadar olacağını kim biliyor da kısalabileceğini söylüyolar..
Allah aşkına ya yapma tövbe ömrü veren Allah o bebeği o suyun içinde 9 ay geliştiren Allah . Saç kesilince mi ömrü kisalicak . Hamilelik hormonlarına veriyom bunları ciddiye alanları :-)
oyle seylere inanma canim batil inanc bende kestirdim sacimi
Canım kesinlikle hurafe bebeğin ömrünü saç mı belirleyecek. Sadece saç kesiminden sonra aldığımız vitamin saçın uzaması için vücut saça kullanır diye önermeyenler var için rahat olsun
Kız yok canı Veren Rabbim saçmi kisaltacak
Hic korkma bir seycik olmaz allahin izniyle. O kadar hamileyken kanser olup kemoterapi gormek zorunda kalan kadinlar var ve bebekleri saglikli doguyor. Rabbim korur onu merak etme batıl inanis onlar
:)) tevbe tevbe ya.. insanların yıllarca dualar diller söküp yalvardığı Allahtan dilediği duaları okudukları kuranları namazları kabul olmayabiliyor da, bi saç kesmek nelere delalet ediyor...
Allah onlara hidayet versin. Bacım korkma Allah dilemedikçe ecel bi salise bile oynamaz. O kadar. İçin rahat edecekse şayet ben de hamileyim 4 aylık bak ben de kestim hem de bir karış kestim ucundan ne kelime.
Canım saçım kalçama kadar geliyordu geçen hafta kestim 25 haftalık hamileyim neredeyse zar zor bağlanıyor çok kısa yaptım kuranda öyle bişey geçmiyor gerisi hikaye inanma böyle şeylere
Ben hafdata omre edib kesdircem canm bos bos şeyler inanma
1,507,313 soru
24,604,409 cevap
363,765 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın