0 oy
437 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
6 ay ve üstü bebeklerinize sabah ne veriyorsunuz. Burdan yumurta sarısına labne denildi yaptım verdim midesini bulandırıp ağladı :)

Baska tarifleriniz varsa alabilirim. Sadece kahvaltı degil aksam tarifleride yazar mısınız 

12 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Oooo verdım ishal oldu delircem
tarafından
Bi doktora sor canim surekli ishalde zayiflatir
(9,232 puan) tarafından
Ilı gundür öyle vermıcen daha bişey
tarafından
Ishali geçsin tekrar başlarsin cnm
(369 puan) tarafından
Alerjisi var o bebegım
(9,232 puan) tarafından
Ewet sanırım
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından

Kız ek gıdaya ne zaman geçtin bitti mi tadımlar :)

tarafından
Denedim canim içmedi biberonda tutmuyor. Mamayi içincede kusuyordu.
Meme reddinden dolayi sütum azaldı som bir aydır biraz duzeldim gunde 2 defa ek gıda veriyorum geri kalani ise anne sütü. Hatta bazen 1 defa ek gıda veriyorum. Aksam veriyorjm yoksa uyumaz. Gündüz de emiyor
(2,594 puan) tarafından
o zaman bol bol sağım dene birde mayya tablet var sütü arttıyormuş ama süt arz talep meselesi emmiyorsa sağ canım
tarafından
Mayya talep ne canim. Nerde bulunur
(2,594 puan) tarafından
İnstagramda emzirme.danismanligi dilruba hanım var kendisi ücretsiz de yardımcı oluyor birde kendi formül ettiği süt arttırıcı tablet canım bir bak yorumlarını falan görürsün zaten
tarafından
Instagram kullanmiyorum canim ya:/
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Ayrı ayrı ver karıştırma yoksa tadına alismaz 
tarafından
Sarısı kuru ya canım. Gerci tek te verince midesini bulandırdı. Baska ne verebilirim?
0 oy
tarafından
Canım bir uygulama var onu sana söyliyeyim indir bak güzel tarifler var bak istersen gurme bebek menüleri 
tarafından
Tamam canim indireyim. Aklıma bisey gelmiyor :D
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Pekmez veriyorum patates hasliyorum ezip veriyorum icine az tereyağı lor karıştırıyorum yiyor

Tarhana çorbası

Mercime çorbası

Sebze çorbası

Yayla corbasi

Yoğurt

Elma armut muz avokado

Patates yemegi icine kuzu kiyma

Kuzu eti didiyorum elimle veriyodum yiyor 

Pirinc veriyorum 

8 aylik olcak oglum  canim
tarafından
Mercimek gaz yapiyor ben canim ben bile içince uyumuyor. Bunları bi kac ay sonra veririm insallah ama suan yutamaz diye korkuyorum.
Avakadoyu nasıl veriyorsun. Hic denemedim daha
(6,157 puan) tarafından
Yumurta sarisi lor peynir avokado karistir  yada yoğurt icine 1 dilim yeter canim  yoğurtla yediririm genelde icine meyve rendelerim 1 dilim avakoda ezerim
tarafından
Tamam canim oyle yapayım tesekkur ederim ❤
0 oy
tarafından
Yumurta haşlıyorum az birsey sarısını peynir suyu ile yumuşatıyorum canım. Ayrı ayrı veriyorum biraz yumurta biraz peynir. Karıştırıp verdiğim zaman yemiyor. Ne tarifler yaptım boşa gitti valla. 
tarafından
Bende ayri vereyim canim tesekkur ederim
0 oy
(206 puan) tarafından
Ben karıştırmazdim ya bazen bakıyorum yumurta peynir karıştırp veriyorlar hep. Altı aylıkken bir iki kaşık yoğurt yarım yumurta sarısı labne çaya ekmek banip veriyordum. Hiç karıştırmadim şimdi 2 yaş olacak öylede devam etti mesela pilavı ayrı sulu yemeği ayrı yer yoğurt içine ekmek dograrsam yemez ama bandirip verirsem yer 
tarafından
Bir iki ay sonra isim biraz dahs kolaylasir enazindan puturlu seyler yiyebilir . Ekmek vermedim korkuyorum daha cnm
0 oy
tarafından
3 bebe büskivisi 

1 yumurta sarısı 

Biraz labne 

2 tatlı kaşığı kaşık mama  

1 ceviz dövülmüş  

1 tatlı kaşığı pekmez 

Bunları karıştır ez ver canm 
tarafından
Hangi kasik mamasi cnm. Ben verdim ams pek sevmedi. Ama digerlerini denerim tesekkur ederim
tarafından
Herobaby alıyom canm bim den yada a 101 den
tarafından
Bende herobaby aldim ama içeriği neydi.
tarafından
Kuzu 2 çeşit var bimde a101 de gece olan rezeneli diğeri sütlü meyveli tahıllı , ben ikisinide kullanıyom geceleri rezeneli olanı gündüzleri aütlü meyveli tahıllu
tarafından
Anladim cnm tesekkur ederim ❤❤
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben yagda kirıp veriyorum yumurta.yada krep yapiyorum oyle dene bi canm.
tarafından
6 aylik krep yiyebilir i cnm. Belki 1 2 ay sonra insallah
0 oy
tarafından
En sağlıklısı anana sor o söylesin canım asıl tarifler onlarda hemşom
tarafından
Soruyorum.abla onun söylediklerini yapiyorum zaten
 Oglun nasil oldu abla pek gorunmuyorsun
tarafından
İyi çok sukur artık bebe var eskisi gibi giremiyorum yaaa sen nasılsın cnm
tarafından
Iyiyim cok şükür. Bide sende 4 var Allah bağışlasın cok zor. Benimki 2 cok zorlaniyorum
tarafından
Öncesinde pek zor değildi planlı programli bi şekilde idare ediyorduk ama hamzam dan sonra zorlanıyorum valla
tarafından
Allah yardim etsin inşallah
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Benim kızımda 9 aylık ilk verdigimden beri sade verince yumurtayı oguruyo o yüzden muzla ezip veriyorum yanlizca öyle yiyo sende deneyebilirsin 
tarafından
Denerim canim tesekkur ederim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
tadimliklar zor yaa
tarafından
Evet bir iki ay sonra herseyi yerse rahatlarim inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
15 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 371 göst.
29 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,698 soru

24,114,496 cevap

333,170 kullanıcı

...