Beni ay önce sezeryanla doğum yaptım yanımda kimse yoktu eşim kaynanamı zorla getirmiş hastaneye geldiler ben ameliyatli bir şekilde kalktım herkese sarildim hoşgeldiniz dedim kaynanam bana geçmiş olsun diyeceği yerde gördün mü ananın .. dedi açık açık dedi ben burda yazmak istemedim orasını çok zoruma gitti hiç unutamıyorum o lafını laha önceden aramiz acikti büyütülecek öyle o kadar o lafı dicek kadar büyük bir şey yoktu kendisi çok pasaklı biri bende çok titiz biriyim o yüzden anlasamiyorduk hiç insan gelinine öyle der mi ya ne olursa olsun orda torununu dogurmusum
Lanet olsun oyle annelere..onlar ana deil .ha .gelinini uzmuzsun ha oğlunu ne farkeder.aklım almıyor nasıl edepsiz saygısız insan bunlar ya...Susma yın canlar ezdirmeyın kendinizi ..Nerden buluyorlar o hakları. Akıllı olun esinizi bi şekilde elinizde tutun .biz uzulecegimize onlar uzulsunler.hak ettikleri kadar değer verin.gerekirse onuda vermeyin!!!
Ağzının üzerine tokadı basacaktin. Bu kadar basit ve net.
Merak etme cnm yanlız değilsin banada dedi aynı lafı kaynanam bende hiç senin dediğin gibi degilmis çok rahat geçti doğumum dedim ozaman bozuldu azının payını alinca ve benimki gelmedi doguma 1 hafta sonra geldi el gibi bakmaya
torunu için hele o lafı sarfedecek evime sokmayı bırak o evladi bile mum yakıp arattiririm ona..Akıllı düşün kuzum.öfkeyle kalkıp zararlı çıkma sadece..sen eşinle kafa kafaya ver gerisini bosver
evladın analı babalı büyüsün kuzum.şansı Bahtı açık olsun.Allah önünüze hiçbir engel çıkarmasın ..mutluluğunu zu daim etsin...
kaynana deyince sinir oldum hayırlı olsun evladın diyemeden konuya atladim:(
1,488,698 soru
24,333,730 cevap
345,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın