0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından
Ya bebeğim 11 aylık 2 aydın sürünüyor sürüne sürüne her yere giriyor ama emeklemiyor nasıl normal emeklettirecem ya araştırıyorum yok bulamıyorum bir ara emekleme pozisyonu alıyordu ama sonra sürünmeyi keşfedince bıraktı evet emekleme zorunlu değil gelişimde ama işte artık emeklesin sürünmesin ya bir öneri fikir istiyorum nasıl alıştıracam 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ona sen biraz ogret canim ama emekler belki benim de baya sürünerek gitti sonra emekledi ama ben çok Onu dizlerinin üstüne koyup öğretmeye çalıştım daha sonra duruyordu her iki dizinin üstünde bir iki ileri geri gidip kendini yere atıyordu öyle öyle alıştı :D

(875 puan) tarafından
Canım karşısında emekliyorum dediğin gibi dizlerinin üstüne koyuyorum yok tembel yapmıyor
tarafından
Hahaha yapar canım zamanla benimde çok süründü inanki ama bir gün birden gidince şok oldum ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazı bebekler emeklemez direkt yürür 
(875 puan) tarafından
Evet canım ama emeklemesi sürünmesinden iyi çünkü sürünürken nefes nefese resmen
tarafından
Adına dikakt etmedim canım yerim onu kıyamam hiç öğrenir inşallah annesi ☺️❤️
(875 puan) tarafından
İnşallah canım bakalım çabalıyorum
0 oy
tarafından
Sen ona yardım et emekleme pozisyonu aldır elini bacaklarını öne attır destekle emeklettir öğrenir öyle. Yanında sende emekle görsün bide
(875 puan) tarafından
Emekliyorum canım karşısında babası da emekliyor dizlerinin üstüne tutuyorum öyle duruyor gitmiyor
tarafından
Sen dizlerini öne ittir ellerinde. Emekleme sine yardım et biraz bir kaç gün arada emeklettir onu. Öğrenir hemen. Benimki öyle öğrendi:)
(875 puan) tarafından
Yüzüstü uzanırken mi dizlerini ittireyim ya detaylı anlatır mısın neler yaptığını rica etsem
tarafından
Emekleme pozisyonu aldır. Yavaş yavaş ilerletmeye başla bir elini öne attır sonra diğerini sonra hemen bir dizini sonra diğerini. Kendini yere atacak olursa karnından destek ver atmasın dizinin üzerinde emekletti biraz cnm ara ara. Öğrenir gider. Sürünerek daha zor onlar için. Emekleme in kolaylığını bir öğrense tmmdir
(875 puan) tarafından
Aynen öyle sürünmek zor onun için resmen kendiyle cebelleşiyor dediklerini uygulayacam canım inşallah işe yarar teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bnm kızım 15 aylık olcak hiç emeklemedi kuzu 
(875 puan) tarafından
Ya evet çok var öyle emeklemeyen ama emeklemesi sürünmesinden iyi yine de
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bence bu saatten sonra ona emeklemeyi değilde yurumeyi ogret canım benimkiler aynı aydalar. Koltuklara falan tutunup yürüyor mu ayriyeten
(875 puan) tarafından
Hayır ama ellerinden tutunca bütün evde yürüyor ama daha dengede duramıyor çok güzel adımlar atıyor
0 oy
(8,406 puan) tarafından
Belki emeklemeyecek canım benim kızım yürüdükten sonra emeklemeyi keşfetti. 
(875 puan) tarafından
İşte bende sürünmesinden iyidir emekleme diyorum
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Emekleme yastığı oluyor yada emekleme si için karnının altına baktaniye yi rulo yap yavaş yavaş pozisyonunu alsın emekleme sende ellerini ayaklarının altına koy kendini ittirdğinde dik olduğunu farkediyor öyle bir zaman sonra emekler 
(875 puan) tarafından
Emekleme yastığını duymamıştım bakacam canım şimdi
0 oy
(704 puan) tarafından
Benim kızımda öleydi 1 2 ay yerde surundu asker gbi hatta onun yaptgnı yapmaya çalışırdık biz zorlanirdik bu nasl sürünüyor böle derdik Bn ne kdr ugassamda olmadı 9.5 aylık flndı kndi düzgn emeklemeye başladı 
(875 puan) tarafından
Evet ya çok zor sürünmek o yüzden emeklesin diyorum canım
0 oy
(163,568 puan) tarafından
sen emekle evde gorsun yapar
(875 puan) tarafından
Yapıyoruz bende babası da yapıyoruz hep

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
11 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy