0 oy
205 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Cumartesi iftara misafrlerm var esim bugunki yemegede et at dedi buzlktaki son eti cikardm cumartesi kuru fasulyenin icine atcam fazla zaten bugun dograyip haslasam iki yemegede kullanmis olurum bse olurmu

ET KONUSUNDA COK TECRUBESIZIM YEMEDIGIM ICIN

4 Cevaplar

0 oy
(373 puan) tarafından
Haşla buzluga at. Canım olur
(2,109 puan) tarafından
Buzlugami ataym bse olmazmi
(373 puan) tarafından
At canım bende yaparım haşlar buzluğa atarım istedigim zaman çıkarır yemeğe koyarım
(2,109 puan) tarafından
Tamm canm cok sagol☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hasla kalanı buzla at nezaman kullanırsan çıkar kullan ben öyle yapıyorum. Hatta c.tesi benimde misafirlerim var tabi gelirlerse yarın çağıracak kavurma yapacam olan etin hepsini çıkarıp başlıyacam yapacağımı yapıp kalanı Atacam buzluga öyle daha rahat oluyor 
(2,109 puan) tarafından
Iyimis kiz oluyosa oyle ben pek anlamiyorum ya ☺
tarafından
Oluyor oluyor canım güzelde oluyor yani. Haşlanmış kalsa ani bir yemek yaptın patates çorbasına felan hemen rahatlıkla atılıyor güzel oluyor.
(2,109 puan) tarafından
Bundan sonra valla yaparmki oyle ozaman ne kolayms kiz
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Hic bisey olmaz canim, eti kavur tencereyle dolapta dursun, biz kahvaltilarda tuketiriz, kavurur koyarim 10 gun falan bozulmadan durur, koy kısık ates kendi kendine piser, tuzunu da en son kapamaya 5 dk kala atacaksin, etin yagli mi yagsiz mi nasil
(2,109 puan) tarafından
Cogu yeri kirmizi az bi yeri beyaz beyaz olan yer yag galiba onu soruyosun ☺
(6,542 puan) tarafından
Evet kısık atese koy kapagi kapa, arada karistir 2 saate piser,suyu azalirsa kaynamis su katarsin arada, yag azsa en son indirmeden once az bisey tereyagida ekleyebilirsin :)
(2,109 puan) tarafından
Kiz bugun bezelyeye atcam cumarteside fasulyeye atcam haslicam haslasam bse olurmu dedm ☺
(6,542 puan) tarafından
Yani benim bildigim o yemeklere kavrulmus et girer, he kemikli etse bilmem :)
0 oy
(301 puan) tarafından
Ben buzluktan çıkan et tekrar buzluga girmez diye biliyorum.  Senin yerinde olsam yemek yapacagim zaman haslarim . Tekrar tekrar eti dondurup cozdurmek tekrar dondurmak iyi olmaz.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 230 göst.
20 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,473,151 soru

24,120,883 cevap

333,465 kullanıcı

...