0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar komşunun oğlunun akülü arabası var. Dün kızım binmek istedi, çocuk bindirecekti ama annesinin pek gönlü olmadı.... Sizce kızıma alsam mı? Ama kızım da daha 22 aylık ve kendisi süremez kumandalı almamız lazım. Oda çok pahalı.... Aslında parası d çok önemli değil benim için kızıma herşey feda olsun ama işte... Alırım kız çocuğu ilgisini çekmez de binmek istemezse diye de düşünüyorum..... Bilemedim yaaaaa
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Alırsan 12 v al kumandalı al
(1,107 puan) tarafından
Evet zaten küçük daha kumandası kendi süremez
(7,827 puan) tarafından
Bnm oğluma babaannesigil 1 yaşında kumandasız almış 3 yaşına gircek aokakta kendi haline bırakamam keşke kumandalı olsaydı diyorm evde öylece yer kaplıyo o yüzdn kumandalı al dedm
-Reklam-
0 oy
(119 puan) tarafından
Tobe ya nasil insanlar var cocuga yok denir mi

Benim oglumun var 5 sene once almistik ben olsam almazdim aslinda ama amcasi almis sagolsun komsunun çocuklarından tut binmeyen yoktur bazen bime falan geliyo bacim alicaksanda oyle al 
(1,107 puan) tarafından
Tmm. Ya sinir oldum offf pöfff yaparak bindirdi kızımı.....
(119 puan) tarafından
Bosver canim o yaptığından utansin ona vericegin paraya kaç kez avmye goturursun bana kalirsa eve alsan yer dar oluyo disarida hep binemiyo

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 177 göst.
+2 oy
31 cevap 719 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
9 cevap 251 göst.
7 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,533 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,692 soru

24,143,302 cevap

334,572 kullanıcı

...