0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
O kadar canım sıkkın ki eşim kaşbimi çok kırıyor çoçuk yüzünden çok kavga rdiyoruz benı m oglum sabaha kadsr yatmamış aglamış memeyi agzımdan çıkarma diyor bende böyle öldüm artık meme sürekli agzında sabah olmuş çocuk odadan çıkmış onun yanına gitmiş yanında bi agladı die geldi odaya bir giriş yaptıki kalk bu çocugu al die aglamasına gelemiyor babalık yapmıyor oynamıyor işgilenmiyor ben eşiyim birgüne birgün beni mutlu etmek için ugraşmamış hep üzmüş aglatmış niye böyleler qnlamk veremiyorum sizin eşleriniz nasıl peki 

15 Cevaplar

+1 oy
(2,743 puan) tarafından
Görücü usulü mü evlendin yaş kaç
(154 puan) tarafından
Dayımın oglu o 30 ben 21 yaşındayım görücü usulu sonradan sevdik işte
(2,743 puan) tarafından
Şaşırmadım. Erkekler bu aradaki yaş farkını sevmiyor. 9 yaş çok . Daha çok üzülürsün. Allah sabır versin
(154 puan) tarafından
Ya yaş sorunumuz yokki hiç sorun bile olmadı akşama kadar evde artık yüz göz olmuşuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genelleme yapmayalım da 

Allah eşine hidayet versin aileden evlattan değerli ne varki şu hayatta
(154 puan) tarafından
Anlamıyor dışarda herkese kedi gibi evde aslan canım çok yanıyor çok degersix hissediyorum kendimi
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Şimdi herkes eşini över sen üzülürsün böyle sorular sorma kıyaslamaya girme yoksa çok ağlarsin boşver böyle bir adamlada hayat geçmez 
(154 puan) tarafından
Geçmez zaten sonumuz nolacak çok merak rdiyorum
(2,535 puan) tarafından
Yanyana yatın çocuğu ağlayınca oda yanında olsun destek olsun sana halini anlasın
(154 puan) tarafından
Halimi anlamadı anlamicakda allah ıslah etsin
0 oy
tarafından
es degil de baba secmek onemli olan. cocukla beraber sende yat o icerken boylece uyursun da
(154 puan) tarafından
Olmuyor yatamıyor sürekli aglıyor bide hasta ve abisi 3 bebegimde 1 yaşında iki beraber hasta bide demiyor birine ben bakayım
tarafından
oyy oyy Allah yardimcin olsun bnmki 5 10 dkka bakar ama oyle uzun vadeli malesef
(154 puan) tarafından
En azından bakıyor
tarafından
cok sukur bir nefes aliyorum.. duzelir insallah
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Benimki cok şükür öyle değil öyle olsa suratına çarparım bunlar sadece benim çocuğum mu diye 
(154 puan) tarafından
Ben de diyorum umrunda olmuypr mecbursun diyor
(9,610 puan) tarafından
Sen ne kadar mecbursan oda bi o kadar mecbur sa.lak sa.lak konuşmasın
(154 puan) tarafından
Diyorum anlamıyor çocuklarımın piskolojisi bozulmuş artık
0 oy
tarafından
Ne diyeyim bilemedim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Rabbım eşine hidayet versin yola getirsin. Düşünce anlayış nasip etsin
(154 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah
(154 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah o evlada muhtac etsın diyeceklerim bu kadar
0 oy
tarafından
Değişik demekki eşin 
(154 puan) tarafından
Degişik ne degişik böyle bir insan yok
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kuzenle evlenme işini anlamış değilim de canım 9 yaş var aranızda. Bir güne birgün beni sevmemiş hep ağlatmış hep kırmış diyosun sonradan sevdik diyosun. Bazı şeyler baştan belli olur tamam kader kısmet ama azcık da geleceği ön görmek lazım. Allah kalbine merhamet versin ramszan vesilesi ile. 
0 oy
(7,296 puan) tarafından
Ben o çocuğu tek başıma yapmadım yaparken iyiydi bakmaya gelince mi kötü oldu bu cahillikler hep bilmemeden çok yüz verilmeden asıl bakmakla yükümlü olan BABAdır anne bakmakla yükümlü değildir dinen herkesin vicdanına kalmış bir durum ama bunu bilen yok annesjn mecbur bakacaksın algısı oluşmuş herkeste çalışmakla da iş olmuyo sadece Allah sabır versin bacım işin çok zor 
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Babamın evindenmi getirdim deseydin

Az yede uşak tut kendine 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Valla canim benimki böyle degil Allah razi olsun esimden benimki 4 aylik gece cok uyandı kızım uyuyamadim hic az.once bi kalktim oynuyolar valla benimki böyle degil sonucta babanin evinden getirmedin bu cocuyu niye böyle yapiyor onunda cocugu sinir oluyorum böyle eslere ya kendi evladinı sevmeyen aglamasina tahammul bile edemeyen insanlar eşlerini nasil seviyor amlam veremiyorum cidden
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Benimkide kendi kötünü gezdirir saatlerce sonra gelir bize bağırır sonra sakinleşince yalakalık yapar sürekli böyle bu düzen huylu huyundan vazgeçmiyor kendi kendine mutlu olmaya insan alışıyor erkekler nasıl keyfindeyse bizde olabiliriz 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Sen de kocalik yapmaya mecbursun desene o adama. Erkeklerin bazısı aynı baba olmak isterler ama bakmaya gelince kaçarlar. Böyle adama 1 tane evlat bile fazla. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,268 göst.
3 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sertuğ (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 460 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Amine01 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 269 göst.