0 oy
1,222 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından

Ya bi adam ne amaçla azar indirir ki anlamadım telefonu donuyordu bnde dedim uygulamaların güncelli değildir o yüzden böyle yapıyordur geç güncelle baktım azar görüntülü sohbet yazılmış taramaya bnde sordum dedim nie indirdin karşıma çıktı bnde merak ettim dedi sonra bi kadın karsimda kendini okşayınca kaldırdım dedi bn de dedim sen bilmiyor muydun o da yok dedi sen çok kullanmışsın galiba dedi Bnde dedim yok ama reklamlarından falan uygulamanın ne halt olduğu anlaşılır 

Sonra gece girdim play store'da özellikle taramada azar görüntülü sohbet bayan yazılmış ti 
Sonra dedi bilmem ne yaparım senin belanı ister inan ister inanma dedi döndü arkasını yattı hatta bu olaydan önce bi yarım saat balkonda oturdu sonra yanına gittim kapıyı açtım telde ekranını gördüm reklam izliyor yada pubg oynuyor sandım çünkü sesi de gelmişti baktım kapattı bnde dedim bnde sandım biriyle görüntülü konuşuyorsun yani wpten arkadaşıyla falan sonra yok dedi Ama ben 40.haftama girecem nie şimdi bu adam böyle yapiyoki ben onun neyine yetmiyorum sabah öptü gitti bn de normalde karşılık verirdim hiç vermedim şuan ikimizinde dksi yok sizce akşam geldiğinde nasil davranmaliyim 

21 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Al işte aklı şeyinde bir beyimiz daha 

Karısı doğum yapacak adam şeyinin derdinde doç ağzına yani sende 

Bide bağırmış dümbük
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 494 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 669 göst.
29 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde zelihamert (110 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 848 göst.
26 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 666 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,422 soru

24,429,575 cevap

352,374 kullanıcı

...