0 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Yerleri sildim, wc yıkadım, balkonu yıkadım, ufaktan koltukların üstünü sildim, tv tozu aldım, bulaşıklar falan derken pertim çıktı, ama oruçken de yapamıyorum çocuklar da uyumadı yatmadan bir yemek daha yediriyorum yatircam inşallah, sonra banyo yolu bekler beni

6 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Oruçluyken gerçekten hiç olmuyor ben de bi süpürge yapar gerisini iftar sonrasına bırakırım
(1,776 puan) tarafından
Hiç olmuyor gerçekten çok susuyor insan
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Benim bugün anam ağladı anam ;) 

Tuvalet banyo kırklandı kapılar petek ler silindi mutfağın fayans araları silindi ev temizlendi çocuklar parka götürüldü eve gelip yemek yapıldı bulaşık çay ortalığı toplama derken şuan belim kopuyor ;) 
(1,776 puan) tarafından
Benim bir banyom kaldı çok kirli değil onuda başka gün yapacam inşallah, sende çok iş yapmışsın bebeğim, az önce banyodan çıktım bende
0 oy
tarafından
Bende geceden yaparim buyuk isleri
(1,776 puan) tarafından
Valla yaptım bitti bir banyo kaldı onada mecalim yetmedi artık
0 oy
(373 puan) tarafından
Oo maşallah benim yarına misafirim var herşeyi sabaha bıraktım:)
(1,776 puan) tarafından
Oruç oruç zor ya
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Hay maşallah valla ben iftardan sonra yerimden bile kalkamıyorum gündüz daha iyi geçiyor benimkk
(1,776 puan) tarafından
Misafirim vardı bide kuzum yatılı ondan
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bulasik makinesini boşaltcam en nefret ettigim iş olur kendisi bizimde miran bey yüzunden çok zorlaniyorum temizlik yaparken gece modumdaysam yaparim mesela şu an hiç modumda degilim sahura kadar yatasim varrrr
(1,776 puan) tarafından
Banyodan çıktım bende şimdi kuzum, ah bugün beni bir ağlama tuttu bir ağlama tuttu enerjimi atamadım :D sonra kalktım iş yaptım enerjimi attım, benimki trip atıyor diyor neden ağlamışsın, ağlayan benim trip atan o
(7,933 puan) tarafından
Niue agladin bebegimm sana gülmek yakisir aglama hiç
(1,776 puan) tarafından
Askm kaynım geldi yeni yıkattığım halıma çay döktü gel ölün mü öldürün mü, kaldırdım onu mecbur çünkü kusuyor çay, kızıma da değmiş hafif bir çay lekesi çocuğun da bacağı yanıyordu
(7,933 puan) tarafından
Ayy delirmee sebebimm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 547 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 584 göst.
28 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Berf (6,399 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 352 göst.
0 oy
21 cevap 1,213 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,962 soru

24,066,160 cevap

330,377 kullanıcı

...