İftar saati ewe geldi ewe gelmeden önce de ben banyoyu yıkarken bi anda nasıl oldu anlamadım banyodaki batarya yani duşa kabin inin için deki şu açma kapama yeri bozuldu neyse ewe geldi dedimki batarya bozuldu su kapanmiyo boşa akiyo dedim başladı bağırmaya çağırmaya eşek gibi abanirsaniz öle olur falan diye bişey demedim iftara zaten 20 dk falan kalmıştı sofrayı hazirliyodum hala bagriyo cagriyo mutfaktaydim yanima geldi yapmiyom napiyosaniz yapin falan diye ewin suyunu kesti suda yok bu saatten sonra diye şu yu vanasini kapattı bende dedimki iftar saati bagrip çağırma iftardan sonra bakarız dedim herkez oruç dedim yok daha bagriyo neler soyluyo bana bilmem küfürler yagdiriyo dedimki ufakacik biseyi büyütme dedim bunu dedim diye tepsiyi çatalı kaşığı kaldırdı attı çekti balkona gitti sonra da defoldu ewden gitti geldi gelir gelmez bilmem artık ben soyleyim daha kötü olucam bu saatten sonra diye bağırdı çağırdı şimdide oturma odasında gelmiş arabanın lastiklerini boyuyo dedimki git iş yerinde boya ew maf olur dedim sen ben zitlastin için inadına yapıyorum diyo yaktı sigarasini lastik boyuyo ew duman leş gibi oldu Allah aşkına napiyim şimdi ben bu adama kızlar yemin ederim gibip bogasim geliyo bıktım artık bu adamdan ya