0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Kizlar TSH testi yaptirdim.  9.1 cikti sonuc. Yuksek sanirim. 20+2haftalik hamileyim. Doktora sordum cevap vermedi henuz. Gecikdim mi acaba tedavi icjn? Bebegime dogunca kotu bi sey olur mu? 5ci aydayiz. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tsh neydi troit mi ? 
tarafından
29 yaşındayım hala kullanıyorum
tarafından
Benimde kızım kullanıyor çok zoruma gidiyor bilmiyorum  bazıları diyo çocuğu olmaz çok kilo alıcak Kilo alsa veremez  şimdiden kıza kilo aldırmamak için çaba veriyorum daha 7 yaşında  biz bebekken  öğrendik 15 gunlukken
tarafından
İlaç veriyorlar ilaçla düzene giriyor
tarafından
Ne alaka ve kız gerçekten onun bunun lafına bakıp birde inanmissin güldürdün beni :)))
Bende bebeklikten öğrenmiş annem hala devam ediyorum bir sıkıntı yaşamadım
tarafından
Evet benim kızımda şuanda ilaç kullaniyor
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Dahiliyeye yonledirir canım yüksek değer normal değer 1yada 2olacak cnm bebeğe bişey olmaz izniyle doktor yoneldirmesede sen dahiliyeye git cnm verdiği ilaç belli 
(211 puan) tarafından
Cok sagol canm
0 oy
tarafından
Benimde tiroidin yüksekti hamileyken hap kullandım doğuma kdr cnm
(211 puan) tarafından
Simdi bebek nasil peki canm?
tarafından
Doğdu 1 yaşında;)
(211 puan) tarafından
Kacdi troid sende canm? Ne ilaci kullandim acaba
tarafından
Ay valla kaç olduğunu hatırlamıyorum ama levatron kullandım. Önce yarım kullandım baktı geçmiyor bire çıkardı sonra birbucuk sonra iki adet içmeye başladım 2 yle devam ettim. Hamileliğim boyunca.
0 oy
(12,082 puan) tarafından
Benm doktorum benddn hiç böyle testler istemedi yahu betama bile bakılmadı 
0 oy
tarafından
Tatlım bence hastaneye git hiç doktorun yazmasını bekleme benim kızımda troid var  ben hamilelikte  doktor bakmadığı için  kızımda troid hiç yok   sürekli ilaç kullanmak zorunda artık hep o doktorun yüzünden tam tetik  kan almadığı icin

Ben hamileyken benimki hızlı çalışmış yani yükselmiş bebeginkini oluşmasını engellemiş   
0 oy
tarafından
Canım tiroid değerin çok yüksek çıkmış dahiliye gidip ilaç alman lazım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
9 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslisss (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 510 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde Skrnnnn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 468 göst.
15 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Pasa annesi1 (167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,891 soru

24,146,654 cevap

334,692 kullanıcı