Benim burda bir kız var 3. Sınıfa giden 3 kardesler kız hiç çocuk gibi davranmıyor anne olacak kadın kizcagiza bir sürü sorumluluk yüklemiş. Çoğu zaman kardeşlerini alıp parka çıkarıyor onlara bakıyor ve bunu görevi zannediyor. Annem çok hasta bazen bayılıyor o yüzden gürültü yapmayalım diye dışarı çıktık diyor.
Herkes anne baba olmayı hak etmiyor Maalesef ki Madem gücünüz yetmiyor Madem Kafanız kaldırmıyor o zaman kalkıpta 5-10 dakika zevkinize yapmayın o çocukları Yazık günah ben de okudum az önce o postu ve ne yazacağımı bilemedim çalıştığı işyerine bırakıp kaçacakmış ya Hayırdır sen niye bırakıyorsun çocuk mu köpek yavrusu mu yani dün açılan annesi tarafından terk edilen bebek postu vardı hani öldü denilen e girip onun için beddua lar okullar her şey söylerler ama kendilerini yaptığının bundan altta kalır yanı yok ki yani bilmiyorum anlam veremiyorum Hangi kafayı yaşıyorlar Elbette hepimizin ruhani olarak bunaldığı zamanlar var elbet de çoğu zaman Keşke şöyle şuraya çıksak şunu yapsak bunu yapsak diye bildiğimiz zaman var ama bu da çocuklarımızı bırakıp kaçmak anlamına gelmiyor ki Şurada en fazla O çocukların bu tür yaramazlıkları olsun rahat edememezlikleri olsun En fazla 3 yaşına kadar ya Bilmiyorum Allah akıl fikir versin Evlat evlat diye yanıp tutuşan insanlar varken Bunlar gibileri anne baba oluyor Yazık gerçekten yazık anne baba bile dememeli Çünkü Hayvanlar bile yavrusunu bırakıp gitmiyor
1,489,314 soru
24,342,310 cevap
346,103 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın