0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,034 puan) tarafından

Benim burda bir kız var 3. Sınıfa giden 3 kardesler kız hiç çocuk gibi davranmıyor anne olacak kadın kizcagiza bir sürü sorumluluk yüklemiş. Çoğu zaman kardeşlerini alıp parka çıkarıyor onlara bakıyor ve bunu görevi zannediyor. Annem çok hasta bazen bayılıyor o yüzden gürültü yapmayalım diye dışarı çıktık diyor.

Annesi bu kizi doğururken hastalanmış çok zormuş ameliyat olmuş bilmem ne. Kız bana bunları anlatıyor ben nasıl doğum yapicam bilmiyorum diyor.
Yani bu ne bencillik ya. Tamam çocuğundan yardım istersin de bu kadar ne diye kendini acindirirsin
Az önceki kızının kendinden korktuğunu söyleyen anne de aynısı.
Size anne denmez bencilsiniz keşke çocuğunuz olmasaymis!
Aynı bencillik babamda da vardı ama bence bir annede olması çok çok kötü birseu

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Herkes anne baba olmayı hak etmiyor Maalesef ki Madem gücünüz yetmiyor Madem Kafanız kaldırmıyor o zaman kalkıpta 5-10 dakika zevkinize yapmayın o çocukları Yazık günah ben de okudum az önce o postu ve ne yazacağımı bilemedim çalıştığı işyerine bırakıp kaçacakmış ya Hayırdır sen niye bırakıyorsun çocuk mu köpek yavrusu mu yani dün açılan annesi tarafından terk edilen bebek postu vardı hani öldü denilen e girip onun için beddua lar okullar her şey söylerler ama kendilerini yaptığının bundan altta kalır yanı yok ki yani bilmiyorum anlam veremiyorum Hangi kafayı yaşıyorlar Elbette hepimizin ruhani olarak bunaldığı zamanlar var elbet de çoğu zaman Keşke şöyle şuraya çıksak şunu yapsak bunu yapsak diye bildiğimiz zaman var ama bu da çocuklarımızı bırakıp kaçmak anlamına gelmiyor ki Şurada en fazla O çocukların bu tür yaramazlıkları olsun rahat edememezlikleri olsun En fazla 3 yaşına kadar ya

Bilmiyorum Allah akıl fikir versin Evlat evlat diye yanıp tutuşan insanlar varken Bunlar gibileri anne baba oluyor Yazık gerçekten yazık anne baba bile dememeli Çünkü Hayvanlar bile yavrusunu bırakıp gitmiyor

Bir de senin komşunun kızına baktığın zaman da o çocuk daha 19 20 yaşına girmeden evlenecek biliyor musun Çünkü kurtulmak isteyecek sonra ne olacak Tam olgunlaşamadıgi için Bu kez de kendi sorumlulukları üzerine binecek hayatı daha da kötü olacak Yapmayın böyle şeyler Allah aşkına ya yazık günah o çocukların geleceği ile böyle böyle oynuyorlar öyle huzursuz yuvalar böyle çıkıyor işte
(4,034 puan) tarafından
Bencil insanlar sizlanmayi severler sürekli şikayet edip başkasını suçlar nerde görsem tanırım. Dediğin doğru madem öyle yapmayacaksın. Ben en çok kızin korkuyorum demesine üzüldüm hem de cok
-Reklam-
0 oy
(17,637 puan) tarafından
O kiz çocuğu 18.yaşina bile gelmeden o evden kurtulmak için evlenip gider. Ayni durum eski komşumda vardi. Daha kiz 17 yaşinda evlendi. Çocuğa erkenden annelik sorumluluklarini yüklemenin bir anlami yok. 
(4,034 puan) tarafından
Evet çocukluğunu yasayamadan başka kötü bir hayata atılır. Biraz konuştum sen çocuksun eğlen büyüklerle takılma diye. Annesini görünce yine konusucam
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Erkenden küçük bir kadın gibi olmak zorunda bırakılan çocuklara çok acıyorum daha o anne ilgisine şefkatine muhtaçken birde üst üste doğurup büyük olan çocuğu dadı küçük anne yapıyorlar kendileri üreyip çoğalacak diye doğurduğu çocuğu harcıyorlar.
(4,034 puan) tarafından
Ve sadece kendi kardeşlerine bakmıyor arada kuzenleri Küçük cocuklari da buna kilitliyorlar. Kız bana bazen enesi bırak ben bakim parkta diyor. Şimdi ben o çocuğa nasıl kiyayim
(7,817 puan) tarafından
Nasıl kodladılarsa kızı artık hayatı çocuk bakmaktan ibaret sanıyor.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,489,314 soru

24,342,310 cevap

346,103 kullanıcı

...