0 oy
830 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,713 puan) tarafından
Evet kizlarrrr, bebe bakma sırası anneme geldi kaynanam gitti annem bugün eşime kizginligindan dolayı sinirlenmiş hiç bir iş yapmıyor diye bulaşık makinesi boşaltılmamis ,iftarda yedikleri yemek tabakları üst üste konulmuş makineye konulmayi bekliyor , eşim saç spreyi aramış kutuyu dağıtmış onu da yerine koymamış annemde inadına bebek odasının ortasından almamış yerlerde döküntüler var wlla şok oldum evi görünce ..annemde bana ayarlanıyor hiç bir iş yapmıyor kocan sadece bebeleri yıkadı Allah aşkına yapma sakın sen işten geliyorsun okadar yapmıyorsun o yapıyor diyor anne bulasikta konulmaz mi artık makineye dedim .. benm eşim biraz huysuz bı eşya aradığında söylenir ters konuşur kaba bir inşan annemde hareketlerine sinir oluyor takıyor ama eniştem mutfağı toplamayip anneme kalsa sknti yaratmaz cnku neymiş eniştem yine yardım edermiş eşime de anlam vermiyorum annesi olduğunda döküntü olacak die mutfağı toplardi hep sanki annemin takintiki olduğunu bile bile yapmıyor gibi aldığını yerine koymuyor gibi ama kizicam eve gelince sizce hangisi haklı napym toplayimmi evi kaynanamda biseyleri bana yıkmaya calisiyorda annem gibi de yapmıyor bende iş yapanadigim zaman oulyordu mutfağı pırıl pırıl yapıyordu beni yapsın die beklemez ha şöyle yapar baktı ben nutfaktayim canı cekmesin bütün mutfağı bana yıkar ama yemek yedikten sonra da oda toplamaya yardım ederdi yerde dağınıklık olsa paso yerdekileri topluyordu eşyalarınızı bebek eşyalarını  

7 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından
Amannn canım bak görüyorsun güya iki kişi evde bırakıyorsun ama yine senin bir elin etmiyor kemdin yap en iyisi 
(2,713 puan) tarafından
Öyle cnm anneme de kızdım bulaşık akşam yedikleri bırakılır mı ya öyle sen erkkle niye iddia ediyorsun kizginligindan bırakmış bende onların yediğini niye toplayım toplasın wlla annem huysuz eşim ondan huysuz annem de eşim paso iş yapsın istiyor eşimde gicikligina yapıyor belli ki
(273 puan) tarafından
Bunlar destek mi köstek mi sana bilemedim
(2,713 puan) tarafından
Wlla eşime de yazıklar olsun sen evin sahibisin tmm karı gibi iş yapma da ortalığı topla yine annem geziniyor evin içinde diyor ikisininde iddiaya bakarmsn antirelere kadar dağınıklık var mutfak yemekler balkona konulacak makine boşalacak eşimi uyaracam bidaha
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Yaa annen de boyle yapmasın yazık yani calısıyorsun sanırım eve gidince sen yapıyorsun muhtemelen nerde kaldı fedakarlık. Valla eski anneler de eskide kaldı. Cok afedersin eşinle sidik mi yarıstırıyor annen? 
(2,713 puan) tarafından
Annem sen yapma asla o yapsın essek gibi dio annem her yeri temiz tutardı bugün eşime kızmış bırakmış herşeyi ben şok.. annemin iddasinada anlam veremedim kaynanam ben ypmasam sürat aşar evi bu halde bırakmaz söylenir ama eşime kızmış annem belli gerçekten sidik yarisitiryoor yorulsan bile kaynana evde die eşim rahat takılmış demkki kadın mutfağı halleder ya hani annemgln oturup onun mutfağı toplaması abes deglmi ha içinden gelir yardım eder anneme ama gelmemiş içinden keşke gelseydi :( gerçekten pes wlla içinden gelmeynce de annem bu şeylerde takik olur hemen kulp buulur oyuzden fırsat verme diyorum benmkine
0 oy
(2,713 puan) tarafından
Wlla sinirlendim eşim gelmeyince toplamıcm
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Annen eşin yapmadı eşin de annen yapmadı diye gerilmişler ama annen bu işlere yardım etmicekse gelmesinin de manası yok belki de eşin erkekliğine yediremiyor bulaşık kaldırmayı bilemedim olan sana olacak arada bacım
(2,713 puan) tarafından
Wlla bana oluyor eşime takik zaten her hareketine her asker gibi is yapsin hiç oturmasin istiyor eşimde biraz relax takılınca  annem bu işlere yardım etmeli eşimde yan yardımcı olarak yardım etmeli mutfak ondan sorumlu yani eşim yapmadiysa bu ne tavırel eşim herzmn bulasikta kaldırır yerlestirrde anneme gicikligina yapmış wlla bende dokunmucwm bu ne boyle
(4,234 puan) tarafından
Allah sabır gayret versin canım çalışmak kolay sanıyolar ama annen bile olsa evin içinde başka bi insanla çok çok zor tez zamanda refaha kavuşursun inşallah
0 oy
(2,713 puan) tarafından
Neymiş öğlen bebeleri gezdirmiş de ayağınin üstüne basamiyormuş yeni oturmuş sen bebelerinin huyunu blmion mu dio bana 
0 oy
(2,713 puan) tarafından
......................
0 oy
(2,713 puan) tarafından
Şimdi çekirdek citliyor çayla iyimi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 563 göst.
15 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
28 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Serapse (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 304 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,656 soru

24,186,780 cevap

336,688 kullanıcı

...