Evet kizlarrrr, bebe bakma sırası anneme geldi kaynanam gitti annem bugün eşime kizginligindan dolayı sinirlenmiş hiç bir iş yapmıyor diye bulaşık makinesi boşaltılmamis ,iftarda yedikleri yemek tabakları üst üste konulmuş makineye konulmayi bekliyor , eşim saç spreyi aramış kutuyu dağıtmış onu da yerine koymamış annemde inadına bebek odasının ortasından almamış yerlerde döküntüler var wlla şok oldum evi görünce ..annemde bana ayarlanıyor hiç bir iş yapmıyor kocan sadece bebeleri yıkadı Allah aşkına yapma sakın sen işten geliyorsun okadar yapmıyorsun o yapıyor diyor anne bulasikta konulmaz mi artık makineye dedim .. benm eşim biraz huysuz bı eşya aradığında söylenir ters konuşur kaba bir inşan annemde hareketlerine sinir oluyor takıyor ama eniştem mutfağı toplamayip anneme kalsa sknti yaratmaz cnku neymiş eniştem yine yardım edermiş eşime de anlam vermiyorum annesi olduğunda döküntü olacak die mutfağı toplardi hep sanki annemin takintiki olduğunu bile bile yapmıyor gibi aldığını yerine koymuyor gibi ama kizicam eve gelince sizce hangisi haklı napym toplayimmi evi kaynanamda biseyleri bana yıkmaya calisiyorda annem gibi de yapmıyor bende iş yapanadigim zaman oulyordu mutfağı pırıl pırıl yapıyordu beni yapsın die beklemez ha şöyle yapar baktı ben nutfaktayim canı cekmesin bütün mutfağı bana yıkar ama yemek yedikten sonra da oda toplamaya yardım ederdi yerde dağınıklık olsa paso yerdekileri topluyordu eşyalarınızı bebek eşyalarını