0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
7 nisan kızımın dogum günü siz olsanız ramazandamı kutlarsınız yoksa bayramdamı benim ailem ve eşimin ailesi olcak.

9 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Farketmez bana hertürlü kutlama yaparım akşam iftara çağırıp yemekten sonra pasta keserim mis gibi doğum günü olur :) 
tarafından
Bende o şekil düşündümde kwfam karıştı canım
-Reklam-
0 oy
(11,299 puan) tarafından
10nisan kızımın ve yapacagim inşaallah pazar günü gprumcemi ve kayın validemleri çağırdım pasta iftardan sonra olcak
tarafından
Bende o şekil yaparsam olcak canım
(11,299 puan) tarafından
Yani hem iftar işi de aradan çıkar cnm
0 oy
tarafından

Benimde kızımın 15 de kimsemiz yok burda canım akşam iftardan sonra pasta alıp keseriz tamam bitti :D

Ama senin aileler gelecek bence bayramdan sonra yap

tarafından
Ailemde istanbulda canım ama anadolu yakasında trafikten dolayı bayramdan sonra yap diyorlar
(4,726 puan) tarafından
O Zaman bayramdan sonra yap aileni zorda bırakma illaki gününde kutlanması gerekmiyor ya nice yıllara ☺️
0 oy
(103 puan) tarafından
11 nisan kızımın hsonu babaannesinin gidecegzi akraba gelecekler iftar sonrası çay saatine kutlayacagiz
tarafından
Anladkm canım yaparsam bende o şekilde yapıcam
0 oy
tarafından
Ayy 8 Nisan'da benim oğlumun doğum günü :) aileler uzak bizim ,ben arkadaşlarımı iftara çağırdım ardından da pasta keseceğiz
tarafından
Nice saglıklı yaşlara canım bende o şekil düşündüm
tarafından
Aynen canım,hem cumbur cemaat birnaraya gelmiş olursunuz.nife güzel yaşları olsun inşallah :)
0 oy
tarafından

benim kizimda 21 nisan :) pasta yaparim hersene. bide kaynanamlari yemege cagrcm o kadar

0 oy
(4,100 puan) tarafından
İftar yemeği şeklinde düzenleyeblirsn tatlı olrakta pasta kesp ikrm edrsn 
0 oy
tarafından
Bayramda yada bayramdan sonra bizimde geçen yıl Kurban Bayramına denk geldi bayramdan sonra kutladık aileler farklı şehirde gelemezler diye
0 oy
(163,452 puan) tarafından
iftar sonuda olabilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
9 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde nur.99 (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
20 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birprensannesiiii (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 723 göst.

Kategoriler

1,474,117 soru

24,134,659 cevap

334,230 kullanıcı

...