0 oy
500 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,776 puan) tarafından
Eşim normalde böyle şeyler yapmaz ve musama göstermez ama bugün kaynım geldi bide eşimin 2 kuzeni, geliyoruz dediler sabah arayıp, daha gelsinler yola çıkmışlar napalım dedim, neyse bunlar NARGİLE getirmişler, OKEY oyunu getirmişler, bana diyorlar ki YENGE masayı kur bugün sabahlar olmasın diyor, dedim ben sabaha kadar sizin nargilenizi, sigaranızı, okeyinizi çekemem dedim kalkın biraz namaz kılın. O kadar sinir ettiler ki beni, bide tufan abi diye birini getirdi evde 4 erkek, Benimkini köşeye çektim, dedim sakın bidaha böyle bişey yapmıyorsun bide yatılı kalacaklar sinirimden çatladım. 

10 Cevaplar

+1 oy
(9,629 puan) tarafından

Mubarek gunde okey oynayacaklarina açsınlarda bi kuran okusunlar:angel:

(1,776 puan) tarafından
He he hiç sorma, işte mübarek benim evim kahve, böyle kim bana gelse onlar ev sahibi ben misafir oluyorum
(9,629 puan) tarafından
Kuzen neysede tanimadigim biri kalamaz ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aboooooo yatılı mi 
(1,776 puan) tarafından
Heeee en çok sinirimi bozanda o askm
tarafından
Sinirlenmemek elde değil vallahi
0 oy
tarafından
Yok artk ya evli adamıda yoldan çıkarmışlar 
(1,776 puan) tarafından
Oda bişey diyemiyor askm ilk defa geldi 2 si biraz sabret diye, dönüp dönüp şakayla karışık vuruyorum valla eşime
tarafından
Evli evine köylü köyüne de yolla hepsini
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ben olsam kocami bogarak öldurmustum şu an☺

O degilde sumeyra senin kalkin namaz kilin demene çok güldüm☺☺
(1,776 puan) tarafından
Hahahahah kız napim o kadar sinir ettiler ki kalkın bir namaz kılın dedim :D eşim kılar zaten kalktı namazı kıldı bidaha oturdu, dedim senin iş hoca böyle yaparsa cemaat napmaz ki oldu olay
(7,934 puan) tarafından
Ahahahha ayy sümeyra çok güldüm bidaha izin vermr ama ilk ve son olsun de
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Ayy bide yatılı sakin sakin kabul etme ne demek caiz değil aynı evde kalmanız 
(1,776 puan) tarafından
Ahh gelde anlat, bu malın da sesi çıkmıyor onlara karşı, bana gelse aslan kesilir
(3,599 puan) tarafından
Kız su çıkan programları izlet kocana
Adam arkadaşlarını böyle eve toplamış sürekli sürekli bı gün adamın arkadaşı karısını alıp beraber kaçmışlar  Allah seni korusun ama dünyanın hali kötü bacım
0 oy
tarafından
 Übarek günde olacak iş mi yaaa Allah sabır versin kuzum 
(1,776 puan) tarafından
İşte, bunlarla uğraşıyorum bide oruç oruç kuzum
tarafından
Ama suç eşimde kuzum kahveye gitsinler madem öyle
(1,776 puan) tarafından
Heryer nargile koktu askm görsen, güya ben daha yeni temizlik yaptimt
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ohaa yaa esin nasıl kabul ediyor 4 erkek kalacak senin evinde mahremiyet die bişey var ya evli barkli kadının evinde kalınmaz benim eşim yapmış olsaydı esimide onlarida evden kovmustum valla 
(1,776 puan) tarafından
Sınırlarını fazla zorluyorlar kuzum kovmam an meselesi, görsen mutfağı nargile kokuttular hep
(3,417 puan) tarafından
O evde bebek varmı ?
(1,776 puan) tarafından
Tabikide hemde 2 tane, çocukları oraya sokmadım, mutfağın kapısını kapattım daha ne haliniz varsa görün dedim
(3,417 puan) tarafından
Abuu Allah yardımcın olsun bunlar sabah ezanina kadar uyumazlar gii bide sen o erkeklerin içinde nasıl sahur hazirliycan ezandan sonrada yatarlar 12 ye kadar uyurlar
0 oy
(222 puan) tarafından
Yatılı mı, ya nasıl musade edıyor esınız buna ben anlamıyorum benımde eşimin arkadası geldı yenege aksam otele goturdu kalmaya ne işi var evde koca adamların devir cok kotı 
(1,776 puan) tarafından
Kız bu valla mal, sesi çıkmıyor bide çilingir sofrası kurdular, sabahtan beri geberdim
(222 puan) tarafından
Canım tamam agırlarısn edersın de kalınmaz ya neler duyuyoruz caiz degıl kı bıkere kesınlıkle musade etme aklın varsa gonder evden
(1,776 puan) tarafından
Evleri 9 saat uzakta askm evleri burda olsa yollardım valla
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Olan olmuş bırak atsın stresini oh hayat erkeklere güzel benimkide okeyde şu an sabaha karşı gelir ama eve sokmaz kimseyi.Sen onlara hizmet etmek zorunda değilsin kendileri halletsin hiç gitme yanlarına.Bence sahuruda hazırla sen önden ye onlar yesin toplasın eşin.Bi dahada böyle bişey yapmasın .
(1,776 puan) tarafından
Kız yeni halıları, perdeleri yıkadım ben, evi tertemiz ettim, lanet olsun ki mutfakta hem okey oynuyorlar hemde nargile içiyorlar, yetmiyor sigara yakıyorlar, bide diyorlar tatlı vermişim yediler, yenge yiyecek birşey yok mu diyorlar kaçtım mutfaktan bişey de vermedim zukkum yesinler
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Normal mi bu ya hala evin inde nargile sigara içen var mı mümkün değil izin vermem eşim zaten musade etmez
(1,776 puan) tarafından
Kız yeni halıları, perdeleri yıkadım ben, evi tertemiz ettim, lanet olsun ki mutfakta hem okey oynuyorlar hemde nargile içiyorlar, yetmiyor sigara yakıyorlar, bide diyorlar tatlı vermişim yediler, yenge yiyecek birşey yok mu diyorlar kaçtım mutfaktan bişey de vermedim zukkum yesinler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,064 soru

24,148,835 cevap

334,798 kullanıcı

...