+5 oy
555 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sesi duyulamadan melek oldu güzel Azra.. Sma hastası bir bebeğimiz daha yitip gitti sessizce. :(   Suriyeliye, agfganliya yardım eden sözde hükumet kendi evlatlarımız birer birer yok oluyor NEREDESİNİZ?? Ben bu bebeklere dayanamıyorum,  hepsine yardım etmek istiyorum yetemiyorum.. Allah Rahmet eylesin güzel kuzum :(

image

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Rabbim tüm yakınlarına sabır versin inşallah.  Hükümetin derdi oy halkını ne yapsın... Küçücük bedenler ihmal yüzünden ölüyor. Türkiye'de yapılan iğne için bile şart koyuyorlar... Yazık gördükçe ağlıyorum
tarafından
Bu bebeklerin yaşadıkları acının kat kat fazlasını yaşayarak, acı çekerek gebersinler.. Ahım büyük, beddua etmeyi sevmem ama bunlar o kadar hak ediyor ki.. Bu bebeklerin ahları hep üzerlerin de olsun..
-Reklam-
0 oy
(30,108 puan) tarafından
Allah'ım ailesine sabır versin:((
tarafından
Amin canım
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Nerden gördün cnm vefat ettiğini
tarafından
Instagramdan canim
(11,242 puan) tarafından
Hangi sayfa kuzum bulamadım ben
0 oy
(23,437 puan) tarafından
Çok güzelsin Allah ailene sabır versin bebeğim :(
tarafından
Amin :(
0 oy
tarafından

Yaa çok üzüldüm :'(

tarafından
Ya sorma ben de :(
0 oy
tarafından

Offf Allah ailesine sabır versin inşallah :'(

tarafından
Amin canım
0 oy
(85 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ya gerçekten içim acıyor kendimi suçlu hissediyorum sanki benim elimde bi imkan varmışta ben kılımı kıpırdatmamışım gibi bu duygu neden var bilmiyorum Allah annesine babasına sabır versin :(
tarafından
Aynı duyguyu ben de yaşıyorum canım :(
0 oy
(163,349 puan) tarafından
allah im ailesine sabir versin
tarafından
Amin canım
0 oy
(494 puan) tarafından
Canm hükumetin herkese yardım edecek gücü var suriyelelirede yardim etsin afkanlarada etsin tabikii kimse darda kalmasın ama şu sözüne sonuna kadar hak veriyorm ki bizi 2. Plana attılar resmen hastalerede öncelikle onlarda yardımlarda da öncelik onlarda allahim merhamet versin kalplerine sonumuz kötü görünüyor Rabbım ailesine sabır versin kimseyi evladiyla sınamasın çok üzüyor bende yaa
tarafından
Hükumetin gücü bir bizim çocuklarımıza yetmiyor.. Bu bebeklerin göz göre göre ölüyorlar... Sebep olan herkesin aynı acıların kat kat fazlasını yaşaması dileği ile..
0 oy
(2,040 puan) tarafından

Evet bende gördüm bide hazar var ona çok az kalmış umarım kurtulur :(( çok üzülüyorum böle yaaa suriyeeee beslemek görevimiz oldu cnm biz mecburuz yaaa ona

tarafından
Biz besliyoruz onlar keyif çatıyor bizler ve çocuklarımız kendi vatanımız da yok sayiliyoruz..

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 895 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 273 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 733 göst.
10 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,345 soru

24,071,016 cevap

330,658 kullanıcı

...