0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
1 aylık bebek annesini tanır mı nerden anlaşılır 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kokusundannnn
tarafından
++++++++
(578 puan) tarafından
Aynen kokusundan tanıtmış, bebeklerle ilgili yabancı bir bilimsel çalışmayı izlemiştim bir de annem demişti :)) Anneme sorsalardı söylerdi o bilim adamlarına :)))
-Reklam-
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bir haftalık bile tanır sesinden,kokusundan sonuçta dokuz ay anneyi dinliyor o bebek .
0 oy
tarafından
Tanır ben acilde muayene olurken kızım dışarda aglamış kaynanam memesini vermiş emmemiş aglamış ben gelip kucagıma alınca sakinleşti. Benimkide bir aylık filandı o zman hatta 3 aylık halinide hatırlıyorum tek bende dururdu 
tarafından
Kaynanan mall mi
tarafından
Susturamayınca vermiş benim acilde işim uzadı dikişim patlamıştı tekrar dikiş atıldı bide manada vermedim ben emiyodu o da kendi memesini vermiş ama emmemiş rahatsız oldum ama genede bişey demedim
tarafından
Kaynanalar bir tuhaf benimki de banyo yapmak istiyor oğlum da tövbe izin vermeyeceğim değişik ya bunlar
tarafından
Neeeee
tarafından
Öyle kız en büyük hayalimdi torunuma banyo yapmak istiyorum kucağımdayken diyor 6 aylık falan olsun da o zaman yapacağım dedi Ben de hayır dedim yapmak istiyorum bu benim hayalimdi falan dedi Ben de işte o zaman gelsin de söylerse git öteki gelinine söyle ben izin veremem hayatta izin veremem diyeceğim o gerçekleştirsin hayalini diyeceğim böyle saçma herhalde görmedim ama ne yapacaksın işte idare etmezsem kavga ederim
0 oy
tarafından
Kokumdan taniyo kuzum beni, ağlar mesela,eşim alır kucağına susar ama tekrar başlar,sonra bana verir boynuma gelir alır kokumu anında susar kurban olduğum

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 892 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,219 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 596 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde Nen var kuzum ❓❔❓ (1,652 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 507 göst.
14 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,206 soru

24,121,683 cevap

333,502 kullanıcı

...