Herkese oluyo merak etme ben hamile iken ikizi kaybettim eşime bebeğim nerde dediğimi bilirim kızım doğdu edile bu bebek kimin bile demişim kafa gidiyo kuzum çok düşünme
Bende de bazen oluyor bi an korkuyla uyaniyorum bazada bebeğim dustu falan sanıyorum sonra bakıyorum ki besiginde uyuyor daha sonra emzirmek için yanıma alıyorum uyuya kalıyorum sonra gözümü açıp besige bakıyorum beşik boş yanımda uyuyor . Annelik pskoloji herhalde canım
bir an beni anlatıyorsun sandım ben kalkıp çığlık atıyorum bebeğimiz yerinde yok diyorum sonra kocamı pışpışlıyorumkendi kendime konuşuyorum ohooo daha neler neler
Ay banada surekli oluyor gecen seferede emzirdim yatagna koydm onu gece bi kalktm ne yataginda var ne yanimda odum koptu resmen megersem yatagn taa kosesine gitmes yan yatms hic gozukmuyor ustunude ortms sonra hic ellemedm yattm sabahta esim uyandi ise gtcekti bakti bebek yok kalk dedi bebek yok nerde bende dedm korkma yatagn kosesne gtms yatyr dedm cok korktu oda ay ne gundu ya
Çok üstüne titriyorsan olur cnm oyle bende öyleyim makesef
Bendede oluyordu hala oluyor bazen
Ayyy bende öyleyim gece kakliyirum emziriyorum guzelce yatagina yatiriyorum sonra bende yatiyorum sonra birden uyanip kizimi ariyorum benim yatagin icinde yere bakiyorum düsmüsmü diye ayy cok fena her gece yasiyorum gecen hatta emzirdim yatagina yatirdim bende uyudum bir uyandim ama nasil uyanis kalpim yerinden cikacak gibi yere düsmüs kizim dedim ama kizim yatagin da uyuyor cok kötü anliyorum seni canim
1,486,252 soru
24,298,531 cevap
343,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın