0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
10 aylık bebeğim var kızlar hergün 12 de uyuyor sabah 8 de kalkıyor tabii aralarda da kalkıyor ve şu an 8 de uyandı daha uyumadı oruç oruç çok kötü oluyorum dayanamıyorum zaten bunyem oldukça zayıf ve üstelik böbrek rahatsızlığım var 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gündelik kaç defa yatıyor bu bebe ?
tarafından
1 kere veya 2 kere canım
tarafından
Çok az 3 defa uyuması lazım gece çok geç uyutuyorsun bu arada
tarafından
Canım ne yollara başvuruyorum inan ama çok haddinden fazla inatçı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah sabır versin hepimiz bu yollardan geçtik ama güzel yorgunluklar bunlar. Rabbim eksikliğini göstermesin idare et canım annelik kolay degil
tarafından
Bunun bilincindeyim canım anneliği hakkıyla verdigimi düşünüyorum ama böbrek rahatsızlığım var üstelik orucum ve dün bayıldım uykusuzluktan ve yorgunluktan
0 oy
(852 puan) tarafından
Günduz kac uyku yapyo kaçar saat uyuyo canm gunduz fazla uyuyo olabilir...çok geç yatyo geç yatan bebekler erkekn kalkarlar.aksama doğru uyutma yani 3 te 4 te uyuyorsa o zman gece geç saatlere kadar uyumuyolar .belki odası cok sicak belki havasız belki gazi var belki kabiz belki diş geliyor belki bir yeri agryo bilmiyorum ki en iyi sen bilirsin bebekleri anlamak çok zor vallahi ..
tarafından
Hep böyle canım gündüz 1 veya 2 kere uyuyor yarım saat etmez
(852 puan) tarafından
Hmm gunduz düzgün uyumadigi ivin gecede öyle oluyor ...bazı bebekler öyle oluyo canm Allah sabrını versin
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin 
tarafından
Amin canım benim inşallah
0 oy
(163,435 puan) tarafından
gunluk en az 3 uyku yapmasi lazim
tarafından
Nerdeee ne ben dinleniyorum ne kendisi
0 oy
(678 puan) tarafından
Benimkide 10 aylik uyanık kalma.saatleeini iyi ayarlamak gerek gece geç yatıyor sabah en geç 8 de uyanmalı uyanıyormuş zaten günde 2 uyku yapmalı 3 3.5 saat uyku aralığı olmalı akşamda en son öğlen uykusundan uyanınca 3.5 4 saat sonra gece uykusu karanlıkta uyutun uyansada odadan çıkarmayın geri uykuya döndürün bay bay uyku damlasi deneyin düzene girene kadar 
tarafından
Çok zor bizim için canım uykusu bir ara düzenlemişti geri mahvoldu

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 945 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi45__- (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 538 göst.
0 oy
35 cevap 1,993 göst.
0 oy
2 cevap 240 göst.

Kategoriler

1,471,239 soru

24,095,813 cevap

332,085 kullanıcı

...