0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar merhaba..

Eski çalıştığım markete şubeleri olan tanıdık bir market isim vermiyorum başvurdum... Hamileliğim riskli diye çıkmıştım 5 sene öncesi şans eseri başvurmak istedim ve bugün telefon geldi görüşme için gittim olumlu baktılar dönüş yapacaklar..

Neyse eşimin bu aralar işi sallantılı ona dayanarak başvurdum..

Şimdi gelelim asıl konuya benim oğlum var 5 yaşında şuan kreşe gidiyor ama çalışma saatleri biliyorsunuz marketler de belli olmuyor kapanış saati 21,00 ama benim çalışacağım günlük çalışma saati 7,5 saat.. Yani mesala bir gün sabah gittim 17,00 da çıktım diğer gün 15,00 da gidip 21,00 de çıkıcam o şekilde eşimde ben gerekirse sadece gece çalışırım uzun bir süre dedi o şekil olunca problem olmuyor ben geliyorum eşim çıkıyor ama mesai falan olsa eşim erken çıkacak bende bu işe gitmek istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum çalışmam gerekiyor ama sizce ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Calistigin yerdeki müdürün anlayisli olursa esinin vardiyasina gore ayarlama yapabilirler ben de markette calistim pazar gunu izin kullanmak yasakti esimle sorun oluyodu isten cikacaktm müdürüm cikmayim diye inisiyatif kullandi ve pazar gunleri izin kullandirdi hep
(228 puan) tarafından
Bende şu şekilde olsun istiyorum hani sadece sabah gitme şansım olur mu acaba sorsam kabul ederler  mi yada başladıktan sonra mı sorsam müdüre
tarafından
Valla onu genelde calisanlara soruyolar onlar da kabul ederlerse oluyo ben oglenci de olsam erken cikiyodm tek ben evliyim diye ama calisma arkadaslarinin anlayisli olmasi lazim
(228 puan) tarafından
İşte öyle bişey olursa ben sabah gelicem sadece diğer kişi 15,00 21,00 çalışacak
tarafından
Mutlaka konus ise girmeden bazilari sirf gicikligina ariza cikartiyo
(228 puan) tarafından
Dimi aynen
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından

1000tl ye ben bakıvereyim :) :)

Canım şaka bi yana yakınında bi komşun arkadaşın akraban varsa bakabilir uygun bir miktara .5yaşında çocuk çiş derdi yok yemek yedirme  derdi yok sadece göz kulak olunacak, önüne yemek konacak

Bu devirde iş bulmak da zor , tek maaşla geçim de zor .Bu iş fırsatını kaçırma.Çocuğun büyümüş kendini kurtarmış maşallah

(228 puan) tarafından
Çok şükür sadece iki saatlık haftanın belli saatlerinde baksa yeter çünkü eşim geceye gidecek 22 de çıkıyor evden zaten mesaiye kalırsa o kişi bakacak yani haftanın iki veya üç günü 2 saat ücretini veririm
(7,931 puan) tarafından
kız yakın olsak valla ben bakarım , oğluma oyun arkadaşı olurdu.Herşey para değil.
Yorumda okudum sen deneyimli olduğun için sadece gündüz çalışmanı müdür kabul eder bence bi söyle
(228 puan) tarafından
Aralarsa söyli cem bakalım inşallah kabul ederler
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Seni tekrar görüşmeye cagirdiklari zaman konuş bunu bende uzun yıllar burger de çalıştım bazı arkadaşlarım öyle belli saatlerde gelip gidiyordu 
(228 puan) tarafından
Bugün konuşmadım tekrar çağırırlarsa konuşucam
0 oy
tarafından
Sadece sabahlari olursa dger çalısanalra haksızlık olur. Kimse istemez gece çalişmayi, millettin ihtiyacı oldugu için mecbur kalıyorlar. Bnde çaliştim marketlerde hatta bi kız vardi eski eleman diye hep gündüze veriyolardı. Bende hep akşama kalıyordum çıkışım hep 10u geciyodu. Eşim isyan etti artk. Sırf bu yüzden isten cıkmak zorunda kaldim onların yüzünden 
(228 puan) tarafından
İşte evet ama konuşurum tabi uyarsa olur. Zaten artık çalışan sayısında artmış bir şubede 8 kişi varmış
tarafından
Bnm çalıstıgim yerde 15 kişi vardi zincir bi market o da. Herkesin görevi farklıydı kasa reyon manav sarküteri. İki tanede sorumlu vardi. Ben kasiyerdim. İstersen bi konus tabi sansını dene
(228 puan) tarafından
Bi sorucam bakalım olursa eğer
0 oy
(101 puan) tarafından
Annen kaynanan yakında olan kimse yokmu canım yardım etseler size.
(228 puan) tarafından
Keşke olsa annemde kaynanamda memlekette eşimin mesaisi olmadığı sürece sıkıntı yok ama mesaiye giderse evden 19,00 da çıkacak benim geç çıktım günler 2 saat birini ayarlamam lazım
(101 puan) tarafından
Yani ya birini ayarlıcan yada müdürle konuş ayarlama yapar belki.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 288 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 673 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bir ben (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 438 göst.