0 oy
545 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
kızlar eşimin ınstagraminda keşfet bölümünde full kız resimleri çıkıyo aramalarına falan bakıyorum öyle bı arama yok ama keşfet kısmı full kız soruyorum bu niye böyle diye ben keşfet kısmına bakmıyorum ondan öyledir diyo beni aydınlatabilir misinizz 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşine güveniyorsan sosyal medya için aranı bozma canım 
(262 puan) tarafından
Güveniyorum ama full kız keşfet kısmı öyle olunca da bı şaşırdım açık saçık kız resimleri var buraya da bı sorayım dedim
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Nearastırışırsa onla alakalı örnekçıkar.ne konusulırsa onla alakalı reklam cıkar....
(9,232 puan) tarafından
Eşimin telde o dediğin yerde hep araba cıkıo ofrod yapan arabalar. Benimkinde de ek gıda yapanlar  suan sesli bir şekilde bi konu konusalım hoppp orda cıkıyor. Tiktok var sa orda izlediği videolar on benzerlerı orda cıkıykr  sacma ***** yer salla gitsin
(262 puan) tarafından
Hee yani aldatilmadim o zaman :Dddddd
(9,232 puan) tarafından
Ya foto baktı dıye aldatılırmı insan.
(262 puan) tarafından
İşin esprisi canım o
(9,232 puan) tarafından
Varsa tiktok ondan uzaklastır ozaman duzelır ınstegram
0 oy
(373 puan) tarafından

Allah seni:Dguveniyorsan sıkıntı yok canım 

(262 puan) tarafından
Kız güveniyorum da yine de bı teit etmek lazım :Ddd
(373 puan) tarafından
:D bencede
0 oy
(33 puan) tarafından
Bu eşinle kaynaklı birşey değil canım benim eşimin kesfettinde de sürekli sporcu kızlar çıkıyor arkadaşlarında bakanlar var sanırım sürekli onunda keşfetine düşüyor çünkü hesabı bende de açık biliyorum bakmadığını mesela benim kesfetimde de sürekli ek gıda bebekler vs çıkıyor hemen hemen bütün arkadaşlarım kız ve çocuğu var çünkü anlıycan arkadaşları en çok neye bakıyorsa kesfetimize onlar düşüyor kocanla ilgili bir durum değil
(262 puan) tarafından
Oh iyi bari rahatladım valla :Ddd
(4,232 puan) tarafından
Kız seni üzmek istemem ama Google da baktıkları da orda çıkıyor eşim sürekli araba bakar sürekli araba çıkar ama Instagram da bakmaz hiç Facebook da bakar mesela onlar da Instagram da çıkar
(485 puan) tarafından
arkadaşları değil bacım, kendi en çok neye tıklıyorsa o çıkıyor. :))
0 oy
(485 puan) tarafından

keşfet'te sürekli kızlara baktığı için sistem de otomatikman kızları öneriyor. :)

arama yapmasa dahi sürekli neye bakıyorsa algoritma otomatikman onu çıkartır karşısına. önemli olan tıklama sayısı yani... en çok neye tıklıyorsanız, sistem size onu sunuyor. 

0 oy
(25,180 puan) tarafından
Keşfette neye çok bakarsan o çıkıyo aramaları silmiş demekki
0 oy
(12,054 puan) tarafından
Eşinin instagramından birini arat o geçmişte gözüksün, eğer bidaki baktığında o kişi görünmüyorsa bilki geçmişi temziliyor
(262 puan) tarafından
Bunu yaptım ama silinmemisti
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Valla benim kesfettede bazen seksi kızlar cikiyor ben ne alakaysa:)
0 oy
tarafından
Genel olarak neye çok bakarsan o çıkar benimkinde mesela çoğunluk el işleri çıkar amigurumiler falan ama arada saçma şeylerde çıkmıyor değil ama çok nadir 
0 oy
(485 puan) tarafından
ek olarak: nerflix'te "sosyal ikilem" diye bir belgesel var. onu seyrederseniz sistemin nasıl işlediğini daha iyi anlarsınız.
0 oy
tarafından
Bende aynı şeyi sormuştum arkadaşları bakıyorsa onlsrin beğendiği eşinin kesfete de dusermis öyle dediler
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Eşimdede çıkıyor bi sinirlendim sonra baktım ki işin aslı o değil. Örneğin eşim spor ve futbol sayfalarını takip ediyor. GS , TRTspor , vs vs vs.... Bunlar sporla alakalı ya keşfettede spor ile alakalı görseller çıkıyor. Mesela kadın spor kanalı sunucusu gibi 
(2,743 puan) tarafından
Yani neye bakarsa o çıkıyor.
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Valla hiç iç rahatlatıcı yalan soyleyemiycem neye bakarsan o çıkar ne araştırırsan onla ilgili video resim çıkar 

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Benimki hep hayvanlara ve kuşlara bakıyor onda da hep onlar çıkıyor bende genelde dizilere ve aktuele bakıyorum bende de hep onlar çıkar. Yani neye bakiyorsan onlardan çıkıyor.
0 oy
(487 puan) tarafından
Valla canım arama yapmana gerek yok karşına çıkan bir videoya rastgele girip baktiysan devamı hep onlarla ilgili çıkıyor.mesela ben tık tok vs bu tarz saçma videolara sinir olurum hiç kullanmam bile ama kızım Instagram daki kısa cocuk bebek veya komik videoları sevdiği için onlara girer izler arada o yüzden bende hep çocuk videoları çıkar efektli yapılmış komik videolar vs gibi..
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Bizimki ortak hesap ben daha çok kullanıyorum yemek bebek şeylerine daha çok bakıyorum ve onlar var eşimde komik videolar bakar onlar daha az olur hatta wsim kizlar keşfetimde hep yemek var senin yüzünden diye
0 oy
(535 puan) tarafından
Kesfette en çok neye bakarsan o çıkar canım önüne geldikçe açıp bakmıştır illa arama yapmasına gerek yok
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Eşin en çok ne aratıyorsa, kimlerin profiline bakıyorsa keşfetine de benzer şeyler düşüyor. Öyle arkadaş bakıyor benim keşfetime düşüyor diye bir şey yok. Mesela benim keşfetime hep uyku eğitimi, yemek tarifi ve ünlüler düşüyor. Eşimin keşfetinde hep haber muhabirleri, spikerler, haberler düşüyor çünkü iş kaynaklı kullanıyor instagramı. Yani benim ablam makyaj videosu izliyor diye benim keşfetime makyaj videosu düşmez..
0 oy
tarafından
Arama kısmını siliyordur çünkü neyi aratırsan onun tarzı şeyler çıkar benim esimin hep futbol haberleri özellikle fener bahçe  var hep
0 oy
tarafından
Ne yap biliyo musun canım, o kız resimlerinin hepsine tıkla,sağ üst köşede üç nokta varya oraya baş İLGİLENMİYORUM yazısını seç gizlensin, tüm resimlere aynısını yap,sen sürekli yaptıkça artık o tür gönderiler düşmeyecek sayfaya 
(262 puan) tarafından
Aaaa oluyo mu öyle hemen yapıcam bunu bende silme falan baktım baktım bulamadım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
18 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yineyenidenannee (11 puan) tarafından soruldu