0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sizinkiler ne durum da benimki derdini falan anlatıyor ama hareketlerle konuşmuyor herşeyin farkında anlıyor falan ama hiç konusmak istemiyor gibi bu ne bu ne diyor söylediğim de tekrarlamıyor falan 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şuan 29 aylık herseyi konuşuyor babasını aradığı zaman anlatıyor ne istediğini falan 

2 yaşına girdiği zaman da konuşuyordu ama kelimeleri tam anlatamazdi şuan çok iyi maşallah 
tarafından
Maşallah benimki de 24 aylık inşallah konuşur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda 2 yaşında konuşmuyor. Normal canım
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kuzum hiç mi bi şey söylemiyor 2 yasinda en azından 2 kelimeli bi şeyler söylemesi lazım diye biliyorum anne gel baba git gibi 
tarafından
Onları söylüyor kuzum aile yakınlarını falan
(3,550 puan) tarafından
Tamam o zaman anormal bi durum yok kuzum senin söylediklerini tekrarlamaya calisiyo mu kendince ?
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Derdini anlattığında anladığı için mızmızlık yapıyor kerata :D işaretlerinden mızırdamasından anlamadığını göster bak bakalım nasıl bülbül oluyor :)
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Benim kizim erken konustu.ama oglum sadece dede nene diyor basa bisey digil .anliyor bisey istediyinde neni goturuyor istediyi seye elini uzatiyor.21 aylik 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda ayni zar zor zaman zaman anne dedirtiyorum söylüyor da bazı kelimeleri ama konuşmuyor her türlü şeyi de anlıyor. Ablamın oğlu 4 yaşında konuştu o da herseyi anlatıyordu şimdi sus diye bağırıyoruz çocuğa çok konuşuyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 432 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 131 göst.
6 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kubra- (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 383 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Anasının bal arısı ❤ (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 457 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (354 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,746 soru

24,187,706 cevap

336,734 kullanıcı

...