0 oy
294 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (97 puan) tarafından
Mutfak şefi denilen hamur yoğurma makina alicam ama o kadar para verilir mi değer mi beni pişman edermi kararsızım lütfen bana fikir verin . O makina ile neler yapılabilir mesela. Hangi marka iyidir 

7 Cevaplar

0 oy
(373 puan) tarafından
Ay bana çok gereksiz geldi çok pahalı ayrıca hamurumu elimde yoguruveririm bide gerckten yoguruyormu o konuda da tereddüt ettim
(97 puan) tarafından
Cnm eşim hamurcu benim biz çok sk hamur işleri pasta börek çiğ köfte yaparız çok severiz bu tarz şeyleri ama artık 2 cocukluyum yetişmiyor bende almak istedim bana yardımci olsun kullanan çoğu kişi pişman değil diye biliyorum ama sizinde fikirlerinize ihtiyacim var
(373 puan) tarafından
İhtiyacın varsa al hiç düşünme bile :)
(97 puan) tarafından
Walla hemde çok yaa eşim Çerkez benim işi gücü hamur :)) ve aşırı pasta yer artık yoruldum bunları sk SK yapmaktan bana o makina şartta işte bir bakım dedim hangi marka iyi
(373 puan) tarafından
:))❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
ekmek, pide, poğaça, börek, kek, kurabiye hatta içli köfte hamurunu bile bunla yapıyorum, krema, kremşanti, geçenlerde evde etsiz çiğköfte denedim gayet güzel oldu. :) ben yoğurmalı çırpmalı herşeyi yapıyorum neredeyse. tercih meselesi ama benim işime yarıyor. 
(97 puan) tarafından
Hangi marka almalıyım peki kaç waat
tarafından
bendeki kitchenaid ama daha uygunları mutlaka vardır.
(97 puan) tarafından
Tamam teşekkürler
0 oy
(15,470 puan) tarafından
Kiz kardeşim.anneme aldı başta kullanamadı hatta boşuna aldı diye düşündü Oo şimdi çoğu şeyi onda yapıyor Birde eli alıştı makinaya :)
(97 puan) tarafından
Hangi marka önerirsiniz peki kaç waat olması iyidir
(15,470 puan) tarafından
Gecen sene bunu almıştı trednyoldan

https://ty.gl/y03xswtdcw
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Aşırı gereksiz bişey onun yerine başka birşey al
(97 puan) tarafından
Her karıştırma işini yapıyor yazıyor bende mutfakta çok vakit geçiren biriyim bilemedim yaa
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Ben bi kere kullanmadim anneme verdim:D uğraşıyorsan değer

(97 puan) tarafından
Cnm mutfakta çok fazla vakit geçiren biriyim hergun pasta ve hamur işi isteyen bir eşim var ben uğraşıyorum zaten. Sen usendigin için mi kullanmadin yoksa urun mu kötü çıktı
(1,573 puan) tarafından
Üşendigim icin:D hamur işi filan yapmam eşim yapar o da kullanmadı manuel uğraşmayı seviyo:D
0 oy
tarafından
Çok gereksiz bişey iyi yapıyor ama o paraya çok daha fazla şey alınır
0 oy
(163,324 puan) tarafından
ucreti ne kadar
bende bakiyim kitchenaid cook iyi ama cok pahali bence gereksiz degil benim bilek gucum yok sart banada
(97 puan) tarafından
2.5 tl
(97 puan) tarafından
Ya cnm daha ucuzda var ama çok çabuk bozuluyor Muş ben riske atamam ki bin TL yede var ama çok hızlı bozuluyor ses çıkarıyor ürünleri kalitesiz bir sürü yorum var Trendyol da bende sürekli okuyorum. En iyisi 2.5 TL den başlıyor
anneme aldiydim brn ama kutusunu acmadi banada lazim bilek gucum yok

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,158 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aslıs (13,306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
0 cevap 49 göst.