0 oy
464 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (381 puan) tarafından
Hanımlar malum hersey özellikle yağ bu kadar pahalıyken kızartma yaptığınız yağı kac kere kullanıyorsunuz patates yağını yani ben 3  4 kere kullanıyorum ama vicdan azabı duyuyorum kansere davetiye çıkarıyoruz çünkü atmayada kıyamıyorum 

16 Cevaplar

+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Canım o zaman bi kere kullan sonra yemeklere kat annem öyle yapardı 
tarafından
Bende devamli oyle yaparm kizartma yagini ayiririm sonra yemek yaptimmi onu kullanyorm
tarafından
Bende patatesten kalan yagı yemeklerde kullanırım zaten cok olmz sureklı de kızartma yapmıyorum. Hıv koku vs olmuyor
tarafından
Aynen valla patates zten kokusuzdr onun icin kullanırım yaziktr bi kere kullandgm yagi atmayi hic istemem
(4,234 puan) tarafından
Evet hanımlar devir tasarruf devri napalım :D
(597 puan) tarafından
Ben hep öyle yaparim hiç kokma olmadi
-Reklam-
0 oy
(551 puan) tarafından
Bende sen gibiyim canim 3 4 kez kullanıyorum pyle atıyorum 
(381 puan) tarafından
İnsan atmaya kıyamıyor tabi
0 oy
tarafından
Kullanıyorum sonra yemeklerde kullanıyorum 
(381 puan) tarafından
Bir arkadaş daha demiş deneyecem
(1,058 puan) tarafından
Dene daha lezzetli oluyor yemek valla
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ne yalan soyleyim bende kullaniyorum canim yapacak birsey yok her seferi de nasil atican o kadar yagi 
(381 puan) tarafından
Aynen  öyle  zaten almış başını gidiyor
0 oy
(1,667 puan) tarafından
1 kere kullanıyorum çok yağ koymadan kızrtıyorum vücuda çok zararlı 
(381 puan) tarafından
Öylede şimdi eşim sahurda istiyor fırına sür et uzun sürer
0 oy
(221 puan) tarafından
En fazla 2 kere kullanıyorum ben zaten patatesı genelde fırına verıyorum az yaglayıp, kızarttıgımda kofte de kızartıyorum atıyorum sonra 
(381 puan) tarafından
Aynen Köfte kızartırsam bende direk atıyorum
0 oy
(729 puan) tarafından
Ne kadar kızarttığıma bağlı az kızartıysam 3 sefer çok kızartırsam baktım kokmaya başlıyor tekrat kullanmam.Zararlı çünkü yanmış yağ kullanmamak gerek zaten ayçiçeği yağı çok çabuk yanıyor
(381 puan) tarafından
Evet çabuk yanıyor
0 oy
tarafından
Kızartma yaptıktan sonra yemeğe ekliyorum ben 
0 oy
(929 puan) tarafından
Zeytin yağı ve sıvıyagi karıştırip öyle kullaniyorum iki defa kullanıyorum az yag kullanıyorum 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bir iki kaşık yağla yapıyorum artmıyor. Bi litre yağın içinde kızarmasına gerek yok ki.
(381 puan) tarafından
Kızartma tencerem küçük olduğu için dibine koysam hic kızarmaz
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kızartma yaparım snra da diğr yemeklerde kullanıyrm 
(381 puan) tarafından
Evet mantıklı çoğu arkadaş yazmış deneyecem
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Eskiden ilk kullanımda dökerdim 

Şimdi zift olana dek kullanıyorum ahaha
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ben sadece bi kere yaparım daha sonra o yağı sulu yemeklerde kullanıyorum hiç kokmuyor pilâvlarda kullanmazsan sorun yok pilâvda bi kere koydum ben sanki kokusunu hafif aldım ama eşim hiç anlamadı bile
(381 puan) tarafından
Deneyecem bunu sağolun
0 oy
(14,889 puan) tarafından
Yağı az ekle kuzum ben öyle yapıyorum hemen dibinde oluyor yetmezse tekrar ekliyorum 
(381 puan) tarafından
Tencerem küçük dibine koysam hiç kizarmaz
(14,889 puan) tarafından
O zaman yemeklere koy ben parca parca kızartıyorum hepsini bir degil
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Valla önceden 2 kere kullanirdim ama simdi yag çok pahalandigi için 3 kere kullaniyorum. 
0 oy
(815 puan) tarafından
Kızartma için bir kere kullanıp yaptığım yemeklerde kullanılırım 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 277 göst.
13 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 525 göst.
11 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizem_clk21eker (1,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 237 göst.
0 oy
7 cevap 273 göst.

Kategoriler


1,471,604 soru

24,100,925 cevap

332,405 kullanıcı

...