0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar dünden brri sanki başım böyle ağır gibi yani donuk gibi birden oldu dün şuanda öyle acaba neyden kaynaklı dizinde başınıza geldimi dün gittim acile tansiyon yüksek cikti iğne yaptı sonra tekrar ölçtüm düştü yolladılar ewe norolojiye git dediler bana kızlar aslında nasıl başladı bu baş ağrım ben dün kan hapmi içtim sahurda 3 dakika bekledim yemeğimi yedim. Böyle oldum baş ağrısı ateş basma titrmee felan oldu tabi panikte yaptım ama geçti suanlik başım agriyo doktorda ilaçla alakası yok dedi aslında hiç öyle umursamadilar gibime geldi esimede başka hastaneye gidelim dedim ama yok dedi ewe geldim 

1 cevap

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Orucun ilk haftasında vücudun alışma süresi oluyor. Baş ağrısı normal. 
(86 puan) tarafından
Kuzum baş ağrısı gibi değil amA başım böyle donuk gibi sanki başımi biri sıkmış gibi
(1,929 puan) tarafından
Ara ara olur yorgun uykusuz olabilirsiniz. Kan değerleriniz düşmüş olabilir. En iyisi hacamat yaptırmak böyle durumlarda.
(86 puan) tarafından
Yani cnm kullandığım demir ilacınin yan etkisi degilmidir reçetede okudum ilacı süt ve peynir yumurtayla tüketmeyin 1 saat yada 2 saat sonra kullanınız doktor ilaca bile bakmadı umursamadı oyuzden soramadim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
20 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minik yavrum (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 390 göst.
15 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Efe (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asabii (812 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 275 göst.
1 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,041 soru

24,067,038 cevap

330,433 kullanıcı

...