0 oy
826 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından
Hayırlı ramazanlar ilk önce herkese 

Ya ben çok mutsuzum moralsiz isyan ediyorum yoruldum yıprandım maddi ve manevi 

Çocuğumuz olmuyor 3 yıldır neyapsak olmadı yani tüp bebek hariç 

Herseyimiz normal arkadaşlar inanın hiç bir sorunumuz yoktur .

Eşimde normal bende.

Çok doktorlara gittik hep sonuç hüsran hep aynı 

Hsg çekildim rahim filmi 2 kes 

1 kere aşılama oldum 

Normal şekilde çok denedik doktora soruyoruz yok herşey normal çatlatma iğnesi yapalım dedi klomenden sonra yaptılar şimdik adet oldum kafayı yememek elde değil ..

Yani Allah'ın gücüne gidecek ama olmiyacak kişilerde çocuk oluyor mesela caminin önüne koyan anne adayları vs.. offf offfffffffffffffff

29 Cevaplar

+1 oy
(1,757 puan) tarafından
Neden böyle biliyor musun çok streslisin canım aşırı bir stresin var sanki her şeyi bırak zamanına ve zevk almaya bak o zaman kendiliğinden gelir bir de bol bol Meryem süresi oku 
(66 puan) tarafından
Evet çok stresliyim aşırı hemde .. kendime hakim olamıyorum psjikolga mi gitsem napsam ya
(1,757 puan) tarafından
Bak doktor sana demiski bir sorun yok sende de eşinde de büyük bir problem yoksa stres engel olabilir yine bütün hormon değerlerine baktır bende ilk dusugumden sonra 3 ay olmadı meğersem süt hormonum yükselmiş ondan olmamış ilacını içtim sukurki hemen düzeldi bir de ilişkiyi çocuk için girmeyeceksin zevk almaya bakacaksın her şeyden o kendiliğinden gelir dediğim gibi ilk doktora git bütün hormon değerlerine baktır temiz sonuç alırsan eşinde aynı şekilde bir kere daha doktora görünsün daha sonra yumurtlama günlerinde ilişkiye girin sık sık ve uzanabildigin kadar uzan ben ayağımın altına yastık koyup sabaha kadar uyuduğumu bilirim bir de femara kullanmıştım canım ben
(66 puan) tarafından
Hormonlarım normal sadece tiroid rahatsızlığım var hasimato 5 yıldır tedavi görüyorum ilaçla ama engel değil dedi doktorlar herkeste olan birşey dedi yani ilacı kullanınca tiroid ilaci normal oluyor ..
Süt hormonu prolaktin 13 değeri normal ..TSH 2 birşey di değerim yani hepsi normal :( utanarak söylüyorum ben zevk alıyorum cinsellik ilişkisinde o konuda sıkıntı yok ama işte ne biliyim ya neden olmuyor delircem ya doktorlar birşey bilmiyor ne biliyim :(
(1,757 puan) tarafından
Bende guatr hasimato hastasıyım engel değil canım Allah'a şükür 3. Gebeligim bu benim seninki stres bir de dediğim gibi bol bol Meryem süresi oku onun faydasını görürsün inanki
(2,231 puan) tarafından
Benim yumurta rezervim eksiler de 0 in altında idi 35 de evlendim 3 sene bebek için yandım tutustum okadar isyan ettimki ne bir bebek sesi ne hamile dahi görmek istemiyordum nede haber izleyip bebeğini sokağa atanları izlememek için dr lar hepsi tüp bebek dedi Rabbıme dua ettim hergun doğal yola ver Rabbim stresi kaldiramicam tüp bebek stresini diye her ay gebelik testi 2 gün gecikse nezaman ki kafami rahatlattım bıraktım meleğim bana geldi elhamdülillah suan 10 aylık bal bir oğlum var.... Soğan Kürü yapın hayıt otu tohumu icin Rabbim yardımcınız olsun... Bebek size istediği zaman gelecek bunu unutmayın Rabbım ol der ve olur kunfeyekun bu yolda imtihaniniz kolay olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(25,209 puan) tarafından
Takdir i ilahi bilir 
0 oy
tarafından
Rabbim büyük hayırlısıyla isteyelim sağlıkla nasip eder inşallah. İsyan etme Allah'a sığın.
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun inşallh canım 
(66 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Vardır Rabbımin bir bildiği canim üzme kendini dayımın kızının 15 yıl olmadı Rabbım gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda nasip olur 
(66 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Öncelikle çocuk olsun diye iliskiye girme

Her an hamileligi dusunme tamamen aklindan cikar

Ilski sonrasi hemen kalkma

Yumurtlama gunlerini takip et
(66 puan) tarafından
Düşünüyorum ister istemez yapamıyorum beynim durmuyor .. :(( kafamı vursam duvara anca  .. herkes soruyor çocuk mocuk daha çok aklıma giriyorlar
(7,934 puan) tarafından
Dusunursen olmaz unut gitsin elbet olacak vakti saati var sabr askm
(66 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
(221 puan) tarafından
İnan bende bazen eşime dıyorum ya cocugunu bırakıp gıden var, evde bırakıp baskaıdna kaçan var cocugu aclıktan olen var nıye Allahım onlar cocuk gıbı nimete erısıyor bazı ınsanlar erısemıyor dıyorum ama herkeısn sınavı farklı bu dunyada 
(66 puan) tarafından
Aynen öyle:(
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Sana birini anlatayım komşumu .... 6 sene olmadı okadar kötü durumdaydıklar ki psikolojik olarak ... Hiç bir soru  yoktu tertlerde..... Sonra aşılama yaptılar oda olmadı.

Herseyden vazgecti kızcagız şten çıktı gitti tatile... Geldi 3 ay sonra hamile kaldı  masallah bi oglu var suan 4.80ü dogurdu
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Canim vardır rabbimin bi bildiği demekki vakti zamanı gelmemiş 

Ama naçizane fikrim eğer doktorlar esinde veya sende tıbbi bi problem yok diyorlarsa tek seçenek psikolog 

İlk gebeliğin kolay oldu sonra ikinciyi istedik 2 sene uğraştım bütün tahliller rahim filmi eşimin tahlilleri hersey normal cikti. Yumurtlama zamanları takip edildi iki günde bir doktora gidiyordum ama her ay hüsran oluyordu. En son doktorum seni psikiyatriye gondericem dedi kafanda çok büyüttüğün için vücudun stres altında dedi. Bütün tedavileri ve vitaminleri kestik üzerinden 4 ay geçti hamile kaldım.

Eminim sende stres yapıyorsun ve o yüzden gebe kalamiyorsun psikolojik destek al benim tavsiyem 

Rabbım tez zamanda kucağını doldursun inşallah isteyen herkese nasip etsin 
(66 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ❤️
Peki size ilacmi verdiler birşey düşünmemek için ? Psjikolg doktoru .. anca ilaçla kendime gelirim
(1,594 puan) tarafından
Yok canim ben gitmedim eşimle konuştuk bol bol akışına bıraktık bi ara sadece cinselligi çocuk olsun diye istiyorduk görev gibi olmuştu artık önce o psikolojiden kurtulduk. Benim bi avantajım vardi bir tane çocuğum vardi onunla daha fazla ilgilenmeye başladım. Adet günlerimi yumurtlama günlerimi takip etmekten vazgeçtim, kendime biraz daha zaman ayırdım kafam dağılsın diye tamamen ümidimi kesmiştim bi baktım ki adet günüm 1 hafta geçmiş
Sende akışına bırakmaya çalış inşallah Rabbım tez zamanda nasip eder
Ama destek almayı sakin unutma bana o konuda esim çok destek oldu bu konularda çenesi kuvvetlidir biraz
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım stres yapma öncelikle üç yıl çok değil stresten kaynaklı sorun olabilir. Akışına bırak bizim bebeğimiz üçüncü yıl oldu. Allah ne zaman nasip eylerse hep dua et hayırlısı ile ama isyan etme bir bakarsın ikiz bile olur. Sabret dua et şükret bebek olmasına odaklanma. O kendiliğinden bir vakit olur. 
(66 puan) tarafından
İnşallah ❤️
0 oy
(2,310 puan) tarafından
İşyan etme canım vardır Rabbimin bildiği benimde 5 yıl olmuyo sabrediyoruz başka çare yok 
0 oy
(194 puan) tarafından
Düşünme sürekli bnm de olmadı artık vazgeçtim ve hiç duusnmedigim bı zmndahamile olduğumu ogremdim
0 oy
(907 puan) tarafından
Canım öncelikle ilişkiye girerken kafan rahat olmalı. Çocuk olacak diye stres yaparsan olmaz. Ben 3 ay stres yaptım olacakmı diye. En son ovülaston testi aldım ve hamile kaldım. Yaş kaç canım. Sana instağram sayfası önerim orayı takip et. İnşallah faydası dokunur. Ve bana yazarsın olur mu
(66 puan) tarafından
23 yasindayim teşekkür ederim ❤️
(907 puan) tarafından
Yaşın genç inşallah olur canım. İnstağram da birgebenin günlüğü var ebru ceylan. Onu takip et. Msj at sana  mutlaka dönüş yapar canım. Ben onun test ile hamile kaldım.adı düzelttim canım
(907 puan) tarafından
Ebru ceylan pardon canım adı yanlış yazdım. Ebru ceylan. Birgebenin günlüğü
0 oy
(227 puan) tarafından
Kurban olduğum Allah affetsin ama ben istemiyorum üçüncüye hamile olduğumu öğrendim gerçekten çok üzüldüm Allah olmayana versin isteyene versin ben ne yapıcam hiç bilmiyorum
(66 puan) tarafından
Bana yolla abla bebeği ben bakarım  ❤️ :))
Allah bağışlasın Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah olsun çocuk iyidir berekettir
(227 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşAllah sana da nasip etsin
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Allah'ım kucağını boş birakmazsin inşallah canim 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Canım benim benim yaşım 43 19 Aylık kızım var ondan önce bir kaybım var kızımdan sonra tekrar kaybım oldu kızımı 4 yıl bekledik senin gibi çok stresliydim Dr gidiyorduk yaştan dolayı olmaz diye baktım olmuyor tedaviye ara verelim biraz gezelim stres atayım dedik tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım stres yapma Allah aşkına kendine uğraş bul gez dolaş dua et inşallah en kısa zamanda sende tadarsın bu duyguyu Dua edicem size inşallah 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Tamda bu yuzden olmuyo muhtemelen pesinş bıraktıgında gelır bebek ve vermesende senden razıyım rabbım demek gerekır bende 8 ay kalamadım en sonunda esımı de gosterelım dedık o ay gebe kaldım pesını bırakmıstım cunku Allah buyuk bekle bakalım 
0 oy
(14,870 puan) tarafından
Canim öncelikle rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah sakın umudunu yitirme ama isyan da etme kolay değil biliyorum ama takmamaya çalış biraz bu düşünceden uzaklaşın hep dua et Allaha vakti saati ne zamansa hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah hep böyle dua et inşallah ummadığın vakitte alırsın güzel haberi
0 oy
tarafından
Çok istersen olmaz akışına bırak dayımlarin 20 yıl olmadı en sonunda iki çocukları oldu
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Canım zamanı vardır bide çocuk düşüncesiyle eşinle biseyler yaşıyorsan psikolojide hamile kalıp kalmamakta etkili

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 158 göst.
0 oy
12 cevap 561 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sihirlieller2020 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 401 göst.

Kategoriler