0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Allah korusun ama kızım 2 yaşında gayet güzel konuşuyor herseyi söylüyordu yaşıtlarına gire baya iyiydi masallah 3 gündür Bi cümleye başlarken mesela anne anne anne anne anne üst üste tekrarlıyor veya başka bisey derken bu bu hu bu bu gibi neden olabilir arada telefondan video izliyor çizgi film filan ama çok vermiyorum ben şey diye düşündüm cümle kurcak aklinda tam kuruyor cümleyi o yüzden ilk kelimeyi uzatıyor sizce neden olabilir 

5 Cevaplar

+1 oy
(53,820 puan) tarafından
nazar olmuştur biseyden korktu mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dil bağı felan var mıydı hiç baktirdin mi bebekken ? Benim kızda vardı kestirdim ben
(498 puan) tarafından
Dil bağı olsa hiç konuşamaz canım gayet güzel konuşuyordu ve cümle kuruyodu
0 oy
(573 puan) tarafından

Hayır hemen kötü dusunmeyin çocuklarda oluyor benim yigenimde var arkadaşımın çocuğuda yigenim küçük ama arkadasimin cocugu 3.sinifta ikiside bazen birşey anlatınca tutuluyo mesela anne bugün okulda diyecek anne bugün bugün iki bugün diyor :) ama içinizin rahat etmesi için gidebilirsinix doktora 

(498 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Normal bence yeğenlerimde öyleydi yaşı dolayısıyla aklından o an çok fazla şey geçiyo bunu cümleye dökerken biraz zorlanıyor olabilir.. Bu bu ııı buuu ııı diye başlardı yeğenim cümleye yada 4 kere teyze der sonra soru sorardı :) 
(498 puan) tarafından
Nasil düzeldi sonra canım bende öyle düşünüyorum ama
(6,077 puan) tarafından
Kendi kendine düzeldi müdahale etmedik
0 oy
(163,319 puan) tarafından
bisidejmi korktu acaba
(498 puan) tarafından
Geçer mi korkmuş olabilir kopek çok buralarda kedilerden filan

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 189 göst.