0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 1 aylık bebekler için neler yaptınız ,mesela herhangi bir oyun aktivitesi var mı ya, ben bebeğimi emziriyorum gazını çıkartıp yatırıyorum, sonra uyandığında onunla konuşuyorum gülüyo,sesler cikariyo, arada yüz üstü yatırıyorum,zaten bi ara gazı aşırı fazlaydı bi süre onunla uğraştım,hala var ama önceki günler gibi değil çok şükür. Cingirak falan vereyim mi eline ya, ya da neler yapabilirim sizler neler yapmistiniz acaba 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diy toy zeka kartları var ondan alabilirsiniz başka bir aylık bebek için pekte bişey yok gibi
tarafından
Evdeki nesneleri falan takip ettiriyorum,bizi falan takip ediyo,bakayım canım o kartlara sağol ❤️
tarafından
Bide doktor annenin blog takio edersen instgramda güzel olur canım orda da yazıyor
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
çıngırak falan biraz erken bence ama görsel hafıza kartları var yatırdığında beşiğine koy göreceği şekilde hafızaya atsın, yüzüstü yatır başka da bişey yapılmaz bence :) 
tarafından
Beşikte duracağını hiç sanmıyorum :)) uyanır uyanmaz basıyor ağıdı :D kartları izlemez onda heralde :)) ama başka şeyde denerim canım sağol ☺️
tarafından
merak etme bir süre sonra da keşke aktivite istemese de 2 dk yalnız otursam diyeceksin :D tadını çıkart
tarafından
Ay gelsin o günler :)
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Sadece yüzüne bakarak konus
tarafından
Evet onu yapıyorum :) çok seviyo ve gülüyo:)  artık sesler de çıkarmaya başladı kuzum ☺️
0 oy
(485 puan) tarafından
bir aylık bebekle ne aktivitesi yapacaksın kurban olduğum, salın kendinizi ya! günde onbeş aktivite yapmayanı anadan saymıyorlar artık farkındayım da, bari bebek oturacak hale bir gelsin. 1 aylık bebek yani, öpeceksin seveceksin sohbet edeceksin göz teması kuracaksın; onun aktivitesi de bu, nedir bu kendini mecbur hissetme hali, bu kendine yüklenme durumu... salın ya!
tarafından
Kız kötü birşey sormamis ki
tarafından
Bacım bi sakin ol ya :) ilk bebek olunca tecrübesiz oluyor insan,belki biseyler yapılıyordur diye düşünüyo insan. Yaş ne kadar büyük olursa olsun senden önce anne olmuş biri sana yol gösterir küçük dahi olsa
(485 puan) tarafından
ahahah sakinim yahu, bu instagram annelerinin baskısı var herkesin üzerinde, farkındayım. sürekli duvara top yapıştırmalar, sulu balon patlatmalar, tuvalet kağıdı rolusoyla solucan yapmalar... anneler baskı hisseder hale geliyorlar zamanla bunları göre göre. eh ben çalışan anneyim, bebeğimin yüzünü günde 2 saat görünce dua ediyorum mesela. ne yapayım, camdan mı atayım kendimi aktivite yapamıyoruz diye? önemli olan sevginizi göstermeniz yani, ötesi değil. sarılın öpün koklayın, yerde yuvarlanın, yeter ona yahu. 2 yaşındaki bebeğe dünya başkentlerini ezberletmiş anne de gördüm, 3 yaşındaki bebeğe trafik levhalarını öğretmiş anne de... yahu ne gerek var, salın çocukları da kendinizi de! mutlu olsunlar, sevildiklerini hissetsinler yeter, gerisi hikaye!
tarafından
Yok anam ben zorlamam çocuğumu, levhayı ezberlemese kim küsecek hey Allah'ım ya

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 172 göst.
0 oy
12 cevap 235 göst.
+1 oy
6 cevap 130 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.