0 oy
646 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Ya kızıma süt ısıtmistim sıcak geldi bı tadina bakım dedim 1 yudum içtim ama yuttum ağzımı calkaladim ve tükürdüm ama bişey olmaz dimi 

Kızlar düzeltme ekliyorum UNUTTUM bilerek tadına bakmadım saçmalamayın ya oruçlu iken bilerek tadına mi bakacam ??

11 Cevaplar

+1 oy
(14,412 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
O bir yudum sana Allah'tan hediye canım öyle derler 

Unutularak yenilen içilenle oruç bozulmaz tatlım
tarafından
Sağol kuşum Allah razı olsun . Çocuğun sütü kontrol edeyim derken gitti bı yudum
-Reklam-
+1 oy
(8,318 puan) tarafından
Orucken sütun tadına ne diye bakıyorsun ki öyle şey mi olur mübarek insan durduk yere orucunu bozmussun al sana 61 gün 
(8,318 puan) tarafından
İyi güle güle tutarsın orucunu :) aklında bulunsun bir daha ki sefere canın isteyince sıcaklığına bakma gibi bir lüksün olmadigini hatırla zira o da orucu bozan sebeplerdendir
tarafından
UNUTMA diyoruz buna canım bilmeden konuşma sanki keyfimizden baktık git stresini başka yerde at
(8,318 puan) tarafından
Unuttum yaz o zaman biz müneccim miyiz senin yazmadığın şeye göre yorum yapalım  bir de bilmeden konuşma yazmış komik insan
tarafından
Akıl yürüt o zman ?  Ağzımı calkaladim tükürdüm hemen demişim
(8,318 puan) tarafından
Ya sen iyi misin ? Belki sadece dilin ile sıcaklığa bakıp yutma gibi bir düşüncen yoktu ? Napayım acaba o mu bu mu diye neden kendimi yorayim eksik yazmışım kusura bakma diyeceğine insanlara hakaret ediyorsun .  Burda oruçlu iken ilişkiye girmenin bozup bozmadgni soran kişiden sonra kendi yazdığını farklı görme .. neyse  Allah iyilik versin hadi selametle...
0 oy
(2,303 puan) tarafından
E yutmuşsun bozuldu oruç niye yuttun şaka gibi Bi hareket
tarafından
Unuttuk diyoruz dimi ? Koluma dökmek aklıma gelmedi git stresini başka yerde at .
(2,303 puan) tarafından
Unuttuğunu nerde demissin ???? Kendi kendine mi konuşuyosun ??? Allahim Mantık mantik mantik amiiinnn . neyse sevabı mi senle kaybetmiyim bb
tarafından
Mantık sende varsa yürütebilirsin o zman .. Ağzımı  calkaladim tükürdüm demişim demi
(2,303 puan) tarafından
Unuttum dememissin ama demi ??? Keşke sende az yurutsen de sorunu sorduktan sonra ay söyle böyle diye bahanelere sığınmaktan sakinip kendini düzgün ifade edebilsen yavrucum neyse hadi afiyet olsun yaninda birazda cici bebe ye :D :D
(8,318 puan) tarafından
Ahahaha cici bebe iyi gider :)
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bir şey olmaz canım bilmeden içmişsin
tarafından
Ay iyi bari ya şükür
0 oy
(256 puan) tarafından
Unutularak yapılan birşey bozmaz diye biliyorum 
tarafından
İnşallah ya çünkü bilerek yapmadim sonra tükürdüm ama yuttum da
(256 puan) tarafından
Din İşleri Yüksek Kurulu rezmi sitesinde yer alan bilgilere göre, unutarak yemek içmek orucu bozmaz. Hz. Peygamber (s.a.s.), “Bir kimse oruçlu olduğunu unutarak yer, içerse orucunu tamamlasın, bozmasın. Çünkü onu, Allah yedirmiş, içirmiştir.
tarafından
Sağol kuşum Allah razı olsun ❤️
(256 puan) tarafından
Cümlemizden ❤️
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Sütün sıcaklığını bileğine dökerek kontrol edebilirsin. Oruç. Olduğunu unutmuşsun öyle. İçmişsin orucun bozulmaz. 
tarafından
Bozulmuyormus kuzu
(1,610 puan) tarafından
Özür dilerim ben unutarak içtiğini anlamadım yorumda görünce düzelttim hemen. Unutularak yense içse bile bozulmuyor oruç
tarafından
Evet kuzum :)
0 oy
tarafından

Unutarak bişey yiyip içmek orucu bozmaz Allah'ın hediyesi derler ben bir keresinde çekirdek yemiştim tuzlu bir an oruçlu oldugumu hatirlayip tukurdum ama akşama kadar susuzluktan öldüm sonra Allah bana ceza verdi dedim:D

tarafından
Unuttum dememis evet ama zaten bilerek içip acaba orucum bozulur mu diye soru sormak gibi bir saçmalık yapmaz diye düşünüyorum
(8,318 puan) tarafından
Burda eşimle birlikte ilişkiye girsem orucum bozulur mu sorusunu okuduktan sonra hiç bir şey saçma gelmiyor bana :)
tarafından
Ksjskksjs kiz ne zaman acildi oyle post gireydn oruc bozulmaz diyedn tovbe Allah'ım daha neler duyacaz
tarafından
Kız doğru ilk gündü galiba sordu birisi hey Allah'ım dalga geçti galiba:-)
tarafından
Ya kafası iyiydi yada baya baya dalga gecmistr:))
0 oy
tarafından
Unuttuğun için bişey olmaz canım 
tarafından
Sağol kuşum
0 oy
tarafından
Bisey olmaz kuzum bende bugün kızıma yemek yaparken elim salcaliydi alışkanlık işte elimi ağzıma attim gittim çalkaladim ağzımı ne olacak sanki unuttuk :)
tarafından
Ay öyle tabi de bı yudum gitti yuttum hani yutmasam bişey olmaz biliyorum da bı şüphe düştü :)
tarafından
Bisey olmaz askom allahin hediyesi derler senin kismetinmis :)
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(7,608 puan) tarafından
Ramazan'ın ilk günlerinde alışana kadar oluyo öyle şeyler benim de çok başıma gelir ama orucun gitmemiştir korkma unuttun sonuçta
tarafından
Öyle oldu kuzum ya sağol ❤️
0 oy
tarafından
Allah'ın ikramı derler ona bişey olmaz 
tarafından
Öyleymiş canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 661 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,400 puan) tarafından soruldu
0 oy